Werken in Rotterdam

Rotterdam, de tweede stad van Nederland, met meer dan 600.000 inwoners biedt deze stad je volop mogelijkheden voor jouw carrière. Rotterdam heeft vanwege zijn skyline de uitstraling van een wereldstad. Werken in Rotterdam is werken in een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt en bekend staat als rauw, innovatief en internationaal. Rotterdam is een stad van tegenstellingen waar voor ambitieuze professionals en gedreven vakmensen veel te halen en te brengen valt. De Rotterdamse haven is de grootste van Europa. De haven was sinds de jaren ’60 zelfs de grootste van de wereld, tot Sjanghai in 2004 Rotterdam inhaalde. Ben je op zoek naar een baan in de haven dan is Rotterdam jouw stad. Rondom het stationsgebied vind je de grote (internationale) bedrijven met vlak daarbij het bruisende centrum aan de Coolsingel. Rotterdam is een multiculturele stad zowel in nationaliteit, achtergrond als leeftijd. In Rotterdam vind je de coole hotspots, de mooiste architectuur en de lekkerste restaurants. Kortom, een stad waar je wilt wonen of werken. 

Vacatures in Rotterdam

Vanwege de grootte van de stad zijn in Rotterdam altijd veel banen beschikbaar. In Rotterdam-Haven vind je de meeste maritieme banen maar hier vind je ook werk in de chemie, het transport, de logistiek en in de techniek. Vanwege de vele datacenters kun je hier ook volop banen vinden in de IT. In Rotterdam-Centrum zijn de meeste kantoorbanen te vinden maar ook kun je hier aan de slag als verkoopmedewerker in één van de vele winkels. Horeca banen zijn er volop in de vele hotels, restaurants en cafés bijvoorbeeld in de Markthal. Vanwege de vele festivals zijn er ook volop tijdelijke banen in de horeca. 

Solliciteer op vacatures
in Rotterdam via Moox

Heb jij je ideale baan in Rotterdam gevonden in onze vacaturebank? Reageer dan snel via de button solliciteren. Je hoeft niet eerst een account aan te maken, dat gebeurt meteen als je solliciteert. Als je wilt kun je je CV toevoegen, dit hoeft niet. Het invullen van jouw motivatie om op deze baan te solliciteren helpt je om je te onderscheiden van andere sollicitanten. Wil je later solliciteren? Voeg dan eenvoudig de vacature toe aan je favorieten. Twijfel je of je in Rotterdam of liever in de omgeving van Rotterdam wilt werken zoals in Dordrecht, Spijkenisse, Vlaardingen of misschien wel op Rotterdam The Hague Airport maak dan eenvoudig een vacature-alert aan. Hiermee ontvang je automatisch de nieuwste vacatures in je mailbox.

Vacatures in Rotterdam

Bekijk alle vacatures

Waarmee kunnen wij je helpen?

To navigate
Press Enter to select