moox

Alle uitzendvacatures op één plek.

MOOX verzamelt alle vacatures van uitzendbureaus door heel Nederland. En als werkzoekende hoef je niet meer de best passende titels eruit te pikken. Dat hebben wij voor je gedaan! Filter op jouw voorkeuren en vind direct een overzicht van alle kansen die jou op het lijf geschreven zijn.


Bekijk snel welke banen wij voor jou hebben geselecteerd en solliciteer direct!

Moox

Eindeloos scrollen door het vacatureaanbod op tientallen websites, dat is verleden tijd. MOOX verzamelt namelijk alle vacatures van uitzendbureaus door heel Nederland. De carrièrewensen van werkzoekenden staan daarbij centraal. Daarom maken we een zorgvuldige selectie van de beste vacatures voor alle branches, functiegroepen en opleidingsniveaus. 

Werkzoekenden zien in één oogopslag welke nieuwe uitdagingen bij hun wensen en ambities passen. En de vacatures van uitzendbureaus verdwijnen niet in het overgrote aanbod. Kortom: op MOOX vind je die perfecte match. Of je nu een kandidaat zoekt óf een kandidaat bent.

Het sollicitatieproces is net zo efficiënt als de zoektocht. Reacties en cv’s insturen, een sollicitatiestatus inzien en chatten met werkgevers: alle communicatie rondom de sollicitatie vindt tot het eerste gesprek plaats op één plek. 

moox

Gratis
inschrijven

Of je nu werkzoekende of werkgever bent, je kunt je binnen enkele minuten kosteloos inschrijven.

Inschrijven

Vacature alert aanmaken

Laat je weten wat jouw voorkeuren zijn? Dan houden wij je op de hoogte van de nieuwe vacatures die bij jou passen!

Vacature alert maken

Direct vacature plaatsen

Plaats direct jouw vacature. Dan zorgen wij ervoor dat deze meteen bij het best passende talent terechtkomt!

Vacature plaatsen

Nieuwste vacatures

Bekijk alle vacatures

Waarmee kunnen wij je helpen?

To navigate
Press Enter to select