Werken in Amsterdam

Amsterdam, onze hoofdstad met meer dan 800.000 inwoners biedt volop mogelijkheden als je op zoek bent naar een nieuwe baan. De stad bruist en dat is niet alleen vanwege alle toeristen die er kom, er is in ieder stadsdeel wel iets te beleven. In Amsterdam-Centrum met de grachten met mooie vakwerkhuizen, de verschillende musea en de winkels in de Kalverstraat en de 9 Straatjes. Bij Amsterdam-Zuidoost denk je misschien aan de zakenmensen van de Zuidas maar hier vind je ook de locaties voor de grootste voetbalwedstrijden, concerten en festivals. Als trendsetter voel je je vast thuis in het (voormalige) industriegebied van Amsterdam-Noord waar je de nieuwste en hipste hotspots vind.

Vacatures in Amsterdam

In Amsterdam zijn altijd veel vacatures beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld werken in het toeristische centrum als kamermeisje of portier in een hotel, in de bediening of de keuken van een restaurant of als verkoopmedewerker in één van de vele leuke winkels. Maar je kunt ook denken aan een baan bij een theater of museum. De Zuidas biedt naast banen in de zakelijke dienstverlening ook verschillende banen in de horeca. In Amsterdam staan veel hoofdkantoren waardoor een baan bij een internationale organisatie ook tot de mogelijkheden behoort. In Westpoort vind je het grootste aaneengesloten bedrijventerrein van Nederland, ben je op zoek naar een baan in de techniek, logistiek of het transport dan zit je hier goed. 

Solliciteer op vacatures
in Amsterdam via Moox

Heb jij je ideale baan in Amsterdam gevonden in onze vacaturebank? Reageer dan snel via de button solliciteren. Je hoeft niet eerst een account aan te maken, dat gebeurt meteen als je solliciteert. Als je wilt kun je je CV toevoegen, dit hoeft niet. Het invullen van jouw motivatie om op deze baan te solliciteren helpt je om je te onderscheiden van andere sollicitanten. Wil je later solliciteren? Voeg dan eenvoudig de vacature toe aan je favorieten. Twijfel je of je in Amsterdam of liever in de omgeving van Amsterdam wilt werken zoals in Hoofddorp, Amstelveen, Diemen of misschien wel op Schiphol Airport maak dan eenvoudig een vacature-alert aan. Hiermee ontvang je automatisch de nieuwste vacatures in je mailbox. 

Vacatures in Amsterdam

Bekijk alle vacatures

Waarmee kunnen wij je helpen?

To navigate
Press Enter to select