Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Pipe Completion Operator Ijmuiden

Werklocatie: Ijmuiden
€2.300 - €2.500 / maand 40

Omschrijving

Wil je ervoor zorgen dat ons eindproduct volgens alle maatstaven en kwaliteitseisen het bedrijf verlaat? Ben je technisch en gek op uitdaging?

Over het werk

Je gaat jezelf bezig houden met het afwerken van het product (Thermoplastic Composite Pipe (TCP) nadat het is gecoat. Dit doe je door het op maat zagen, te kotteren, fittingen te monteren en (indien nodig) een hoge druktest. Nadat je klaar bent met de eerder genoemde werkzaamheden wordt het eindproduct inclusief alle benodigde apparatuur en materialen gereed gemaakt voor transport naar de klant. Voordat dit gebeurd wordt het eindproduct eerst afgedicht. Bij de eerder genoemde werkzaamheden is het van belang dat je zorgt voor een veilige en georganiseerde werkomgeving.

Daarnaast heb je als PCO de bevoegdheid om alle activiteiten te stoppen wanneer de veiligheid of kwaliteit in gevaar is en neem je passende corrigerende maatregelen. Vervolgens rapporteer je de gebeurtenis aan de Sr. Pipe Completion Operator.

Wat wij bieden
  • 32 vakantiedagen
  • Flexibele werktijden
  • Kans om ervaring op te doen binnen een internationale werkomgeving
  • Opleidingsmogelijkheden
Wat wij vragen
  • Mbo werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
  • Zelfstandigheid in je werk
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is 's werelds eerste en toonaangevende fabrikant van volledig verlijmde thermoplastische composietbuizen. De lichtgewicht, zeer sterke en corrosiebestendige composietbuizen bieden kosten- en operationele voordelen bij onderzeese productie- en olieveld toepassingen. Het bedrijf is een spannende en diverse organisatie, met als doel om nieuwe TCP-technologieën in de energie arena te zetten. Bij deze organisatie maak je deel uit van een energie transitie vanuit het hart. Van het bedienen van de traditionele offshore ontwikkelingen in de olie- en gas wereld tot de toekomstige ontwikkelingen in de CCUS en waterstoftransport.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar