Vacature Laboratorium medewerker Hoek Van Holland

Werklocatie: Hoek Van Holland
€2.300 - €2.800 / maand 40

Omschrijving

Een leuke baan als medewerker in het laboratorium bij een groeiende organisatie die staat voor duurzaamheid. Solliciteer snel!

Over het werk

Als laborant start je de werkdag gezellig met collega's onder het genot van een bakje koffie of thee. Met het team worden de prioriteiten gesteld van deze werkdag en een verdeling gemaakt wie welke taken oppakt. Daarna ga je aan de slag in het laboratorium!

Je werkzaamheden bestaan uit het analyseren van diverse monsters voor verschillende projecten. Daarnaast hoort het gereed maken en onderhouden van laboratorium apparatuur bij jouw taken. Verder vind je het leuk om rapportages op te stellen en te evalueren met collega's. Er lopen verschillende onderzoeken waar je deel aan kunt nemen.

Als teamplayer werk je nauw samen met je collega's. Je bent (mede)verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging van het laboratorium en de diverse laboratoriumonderzoeken, rekening houdend met de milieueisen en procedures. Bij afwijkingen van de analyses adviseer je de projectleider en accountmanager. Je neemt het initiatief om tot de beste aanbevelingen te komen bij nieuwe projecten. Vanuit jouw inhoudelijke kennis over ontwateren ga je op zoek naar verbeteringen. Vaste projecten bezoek je periodiek, kijk je wat er nog beter kan en doe je voorstellen ter verbetering.

Wat wij bieden
  • Werkweek in overleg tussen de 28 en 40 uur per week
  • Werken in de dagdienst
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Reiskostenvergoeding
  • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
Wat wij vragen
  • Een diploma MLO of werkervaring in een laboratorium
  • Affiniteit met milieu, veiligheid of duurzame ontwikkelingen is een pré
  • Een kei in plannen en organiseren
  • Mbo werk- en denkniveau
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever staat voor duurzaam en integraal afvalbeheer. Als bedrijf worden hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde gecreëerd. Er wordt steeds gezocht naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Jouw toekomstige werkgever groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. In totaal bestaat het bedrijf momenteel uit meer dan 1600 medewerkers. De werklocatie is in 's-Gravenpolder.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar