Vacature Orderpicker Amsterdam-zuidoost

Werklocatie: Amsterdam-zuidoost
€11,26 - €11 / uur 40

Omschrijving

Ben jij op zoek naar iets nieuws? Kan jij goed werken via een lijstje? Ga dan per direct aan de slag voor een bepaalde tijd of langere periode!

Over het werk

Jij zorgt er samen met je collega's voor dat alle orders op tijd klaar staan voor verzending. Benieuwd hoe jouw werkdagen eruit zien? Je ontvangt van de teamleider of leidinggevende een scanner. Op deze scanner staan de producten die je gaat verzamelen. Deze scanner geeft de locatie aan waar het betreffende product ligt. Je stapelt de producten netjes en foutloos op de kar. Natuurlijk help je collega’s wanneer dit nodig is, maar zelfstandig werken is ook erg belangrijk. Wanneer je alle producten hebt verzameld, breng je ze naar de Inpakafdeling en ga jij door met de volgende order.

Wat wij bieden
  • Per direct aan de slag!
  • Naast je salaris bouw je vakantie-uren en vakantiegeld op
  • Een baan voor bepaalde tijd of voor een langere periode
Wat wij vragen
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Beschikbaar voor zowel dag als avonddiensten
  • Lichamelijk in goede conditie, want je loopt de hele avond
  • Werkzaamheden zelfstandig en soepel uitvoeren
  • Nauwkeurig werken en doorzettingsvermogen tonen
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een groothandel in bakproducten. Dit familiebedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid en inmiddels een internationaal bedrijf geworden. Er heerst een hele leuke werksfeer waar vanuit een groot magazijn de producten worden verzameld en gereed worden gemaakt voor verzending naar de klant. Dit bedrijf gaat per juli verhuizen naar een nieuwe locatie in Amsterdam Westpoort, houdt hier rekening mee als je gaat solliciteren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Vmbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar