Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Bijbaan logistiek medewerker Schijndel

Werklocatie: Schijndel
€1.800 - €2.000 / maand 24

Omschrijving

Wil jij een extra zakcentje verdienen en ben je op zoek naar een leuke (bij)baan in de logistiek? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Over het werk

Als hulpkrachten voor de middag, avonduren en/of in de vakantieperiode zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat zendingen en orders tijdig worden uitgevoerd. Je werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit het lossen van inkomende trucks, of het verzamelen en versturen van orders. Andere taken in jouw rol zijn het verzamelen van orders, het laden en lossen van goederen van vrachtwagens en je controleert de goederen. Jij bent oplettend dus als je ziet dat de spanbanden niet goed zijn vastgemaakt ben jij de eerste die dit gaat oplossen!

Wat wij bieden
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot bijvoorbeeld teamleider
  • Gedurende de tijd dat je voor Luba werkt, krijg je wekelijks uitbetaald
  • Een leuke afwisselende baan met een informele werksfeer
Wat wij vragen
  • Vrijdag is een drukke dag dus het kan zijn dat je tot 23:00 uur moet doorwerken
  • Je bent fysiek in orde en je hebt geen problemen om je handen uit de mouwen te steken
  • Je bent gemotiveerd om te leren
  • Je bent woonachtig in Schijndel of directe omgeving
Over het bedrijf

Je komt te werken in een klein bedrijf waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat, zowel van de medewerkers als het bedrijf zelf. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het leveren van machines voor de werktuigbouwkunde en installatietechniek. Iedereen helpt elkaar mee en zo wil de eigenaar het ook houden. Het liefst doen ze alles zelf, ze verlenen de beste service voor hun klanten! Samen met het team gaan jullie het gehele proces coördineren van vertrek tot levering van machines op elke locatie. Hun bedieningsgebied betreft voornamelijk Spanje en Portugal, maar daarnaast organiseren zij ook expeditie en transport in de rest van Europa en daarbuiten. Hun motto is: U roept, wij voeren uit! Als je hier komt werken hangt er een familiesfeer! De eigenaar schroomt niet om te helpen als het druk is in de loods en vrijdagmiddag is het een groot feest!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Ongeschoold

Van 0 tot 1 jaar