Vacature Kasmedewerker Heemskerk

Werklocatie: Heemskerk
€10,37 - €10,37 / uur 40

Omschrijving

Vind jij het heerlijk om druk in de weer te zijn en je nuttig te maken in een grote kas? Ben je op zoek naar een fulltime functie? Lees snel verder!

Over het werk

Jij komt te werken in een warme en vochtige kas, waar je de planten uit de kas haalt aan de hand van een orderlijst. Je doet de laatste kwaliteitscontrole en maakt de bestellingen verzendklaar. Dit doe je onder andere door karren in te sealen. De werktijden zijn van 7:00 - 16:00 uur en op vrijdag van 7:00 - 12:45 uur. De werktijden kunnen soms uitlopen als het werk niet af is, jij vindt dit niet erg!

Wat wij bieden
  • Een gezellig team met een goede werksfeer
  • Werken voor het grootste orchideeënbedrijf van de wereld
  • Vastigheid: een fulltime baan voor langere tijd
Wat wij vragen
  • Jij hebt bij voorkeur ervaring in een productie/magazijn/logistieke functie of ander vergelijkbaar werk
  • Je bent flexibel in werktijden
  • Je zal veel lopen door de kas en jij kunt dit fysiek goed aan
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de specialist in veredeling, selectie en vermeerdering van orchideeën. Zij zijn marktleider in uitgangsmateriaal van orchideeën in de wereld. Het is een familiebedrijf met kenmerkende platte organisatiestructuur en informele omgangsvormen. Naast een goede werksfeer bevordert deze laagdrempelige bedrijfscultuur ook contact met de werkvloer en een goede uitwisseling van kennis en ervaring tussen medewerkers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Ongeschoold

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar