Vacature Medewerker algemeen schoonmaakonderhoud Schoorl

Werklocatie: Schoorl
€11,27 - €11,27 / uur 10

Omschrijving

Wil jij werken op een unieke locatie in het duingebied van Schoorl en zorg jij ervoor dat deze plek dezelfde schoonheid verdiend als zijn omgeving?

Over het werk

Voor een bedrijfspand midden in de duinen van Schoorl zijn we op zoek naar een medewerker algemeen schoonmaakonderhoud. Jij zorgt ervoor dat het meegenomen zand onder de voeten van de bezoekers het pand weer verlaat en tevens zorg je voor blinkende toiletten.1 x per week mag je na een wandeling door het mooie duingebied ook het boswachtershuisje schoonmaken.

Je gaat in totaal 10.25 uur per week werken:

-Maandagochtend 1 uur en 1.75 uur in de avond (vanaf 18.00 uur)
-Dinsdagochtend 1 uur, en vervolgens ga je nog 1.75 uur het boswachtershuisje schoonmaken
-Woensdagochtend 1.75
-Donderdagochtend 1 uur
-Vrijdagochtend 1.75 uur
-Zaterdagochtend 1 uur

Je zorg ervoor dat je in de ochtenden uiterlijk om 09.30 klaar bent met de schoonmaakwerkzaamheden. Omdat de locatie middenin het duingebied staat is het lastig om met de auto te komen.

Wat wij bieden
  • Een unieke werkomgeving
  • Een fulltime baan
  • Prettige werksfeer
Wat wij vragen
  • Woonachtig in de omgeving Schoorl
  • Netjes en secuur werken
  • Zelfstandig kunnen werken
Over het bedrijf

De werkgever is een bedrijf met korte lijnen en een grote betrokkenheid voor zowel het personeel als de opdrachtgever. Hoogwaardige kwaliteit en adequaat handelen is hun motto. Milieuvriendelijkheid is erg belangrijk in dit natuurgebied.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Ongeschoold

Van 0 tot 1 jaar