Vacature Thuishulp Katwijk

Werklocatie: Katwijk
€11,14 - €11,14 / uur 24

Omschrijving

Anderen helpen is wat jij het liefste doet. Voor mensen die niet meer zelfstandig het huishouden kunnen doen, zet jij je graag in!

Over het werk

Als thuishulp ga jij ondersteunen bij de huishoudelijke taken. De werkzaamheden vinden plaats bij cliënten die tijdelijk of langer niet in staat zijn om zelf het huishouden te doen als gevolg van ouderdom, een (chronische) ziekte, lichamelijke handicap of een operatie. Denk hierbij aan het verschonen en opmaken van de bedden, eventueel boodschappen doen, kleding en wasgoed verzorgen, assisteren van maaltijden en eventueel het huisdier verzorgen. Je krijgt vaste cliënten en samen met de cliënten overleg je het werkschema van de week. De cliënt noteert in een map wat er belangrijk is wat er die week gedaan wordt. Er is ook zeker tijd voor een bakje koffie en een gezellig kletspraatje. Naast thuishulp heb je ook een waarnemende rol. Jij signaleert als eerste veranderingen in de leefsituatie van mensen en onderneemt hier actie op. Indien er bijzondere of vreemde situaties plaats hebben gevonden geef je dit door aan jouw regiomanager.

Wat wij bieden
  • Een baan voor 3 tot 24 uur per week, dit is zelf in te plannen met de regiomanager
  • Reiskostenvergoeding/fietsvergoeding van €1,20 per dag
  • Een afwisselende baan omdat je bij verschillende mensen over de vloer komt
Wat wij vragen
  • Het is fijn als je affiniteit hebt met de zorg en de doelgroep
  • Je bent communicatief en goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je kan goed zelfstandig werken en hebt een verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent fysiek in orde
  • Woonachting in de Duin en Bollenstreek
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever komt uit het noorden van het land. Ze bestaan sinds 2007 en zijn sinds januari 2021 ook gevestigd in de Duin en Bollenstreek. Service staat hoog in het vaandel en is erg belangrijk.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Vmbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar