Vacature Logistiek medewerker nacht Nijkerk

Werklocatie: Nijkerk
€1.850 - €2.150 / maand 40

Omschrijving

Orderpicken in de nachtdienst zodat de producten 's ochtends bij de klant afgeleverd kunnen worden. Je werkt af en toe in vriescellen.

Over het werk

Als reachtrucker speel jij een belangrijke rol in het magazijn. Jij vult de voorraden aan zodat je collega's die aan het orderpicken zijn nooit misgrijpen. Er is een zeer ruim assortiment, zoals als rijst en pasta tot diepvriesproducten (met name Aziatische vis) tot schoonmaakmiddelen en alcohol. Af en toe moet je in de vriescel zijn maar je zal niet je hele dienst in deze ruimte aan het werk zijn. Als het druk is help je mee om de orders op tijd de deur uit te krijgen. Als de bestellingen gepickt zijn komt de voorraad voor de volgende nacht binnen. Jij ruimt dit netjes op zodat er de komende nacht weer snel begonnen kan worden met het klaar maken van de bestellingen.

Wat wij bieden
  • Werken in een modern warehouse
  • Fijne werksfeer met korte lijntjes
  • Leuke team van collega's
  • Werken in de nachtdienst met 20% nachttoeslag
Wat wij vragen
  • Je kan nauwkeurig werken
  • Je kan werken met een reachtruck
  • Je bent flexibel
Over het bedrijf

Het bedrijf in Nijkerk is een specialist op het gebied van levensmiddelen en non-food voor de oriëntaalse horeca. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk hun bestelde goederen krijgen. Er hangt een goede sfeer en wordt samen hard gewerkt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Ongeschoold, Vmbo, Mavo

Van 1 tot 2 jaar