Vacature Meewerkend voorman Velsen-noord

Werklocatie: Velsen-noord
€10 - €11 / uur 40

Omschrijving

Je helpt mee met de planning en aansturen van het team en ook help jij jouw team om zo snel mogelijk de heliumtankjes voor ballonnen te vullen.

Over het werk

Met jouw teamgenoten zorg je dat de binnengekomen container is aangesloten op de lopende band. Samen met het team verdeel je de posities aan de band en zet je de radio op vol volume aan. Iedereen klaar? De dag kan beginnen! Je maakt dozen open, sluit de heliumkraan aan en wanneer het klaar is sluit je de heliumkraan af en maak je de doos weer dicht. Sticker erop en op de pallet, klaar voor verzending. Je werkt samen in een team van ongeveer 10-20 mensen dat in een snel tempo doorwerkt. Naast dat jij met de productie meedraait krijg je als assistent teamleider extra verantwoordelijkheden. Zo help je mee met de het maken van de planning, het aansturen van het team en ben je aanwezig bij vergaderingen met het management.

Wat wij bieden
  • Veelzijdige baan
  • Ontwikkelkansen
  • Een ontzettend leuk en betrokken team!
Wat wij vragen
  • Je hebt ervaring in de productie en je bent flexibel (ook m.b.t. werktijden, zoals avond)
  • Je bent leergierig en een aanpakker
  • Je spreekt Nederlands en Engels
  • Jij kan de locatie op het industrieterrein bereiken, daarvoor heb je een fiets, brommer of auto nodig
Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een leveranciers op het gebied van feestartikelen. Dit is zeker merkbaar in de sfeer van je team. Iedereen is vriendelijk naar elkaar en houdt van een grapje op zijn tijd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mavo, Havo

Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar