Vacature Administratief medewerker Andijk

Werklocatie: Andijk
€2.443 - €2.443 / maand 32

Omschrijving

Ga jij pas met een voldaan gevoel naar huis als alle administratie goed verwerkt is? Dan is dit een geschikte functie voor jou!

Over het werk

Jouw dag begint in de ochtend om 07:00 uur met de ontvangst van de bloembollen. Daarna ga je alle administratie verwerken: het invoeren, het verwerken en het wijzigen van de orders. Je weet precies waar de bloembollen zijn, en als er uitdagingen zijn bel je hier achteraan. De import en exportdocumenten maak je in orde zodat logistiek alles op rolletjes loopt en hierover heb je ook contact met de chauffeurs. Ook schakel je snel en houdt van een hectische omgeving. Rond 12:30 uur ga je met een voldaan gevoel naar huis. In de drukke periodes kan dit soms uitlopen. De functie is tot de kerst van dit jaar omdat dit de drukke periode is voor de bloembollen.

Wat wij bieden
  • Gezellige collega's in een uniek bedrijf
  • Je gaat werken in een dynamische organisatie
  • Nieuwe leerervaringen
  • Het salaris is, vanaf 21 jaar, bruto €2443,- gebaseerd op 40 uur per week
Wat wij vragen
  • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je bent communicatief sterk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je werkt accuraat
  • Je hebt recente werkervaring met Word & Excel
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groeiend familiebedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in het prepareren van bloembollen. Hierdoor hebben zij veel kennis in verschillende bloembollen verkregen. Daarom zijn ze in staat om het jaarrond bloembollen op de markt te brengen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 2 tot 5 jaar