Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Technisch productiemedewerker Maasdijk

Werklocatie: Maasdijk
€2.100 - €2.500 / maand 40

Omschrijving

Ben jij graag bezig met techniek? Voel jij je thuis in een werkplaats waar je zelfstandig aan de slag gaat? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Over het werk

In deze leuke functie houd je je bezig met het assembleren van elektrische boor- en zaagmachines en soms ook boorstatieven. Dit allemaal doe jij aan de hand van technische tekeningen.

Jij past hier perfect tussen als je een diploma/ervaring hebt in de elektrotechniek, of als jij je in je vrije tijd graag bezig houdt met (het assembleren van) elektronische apparaten, scooters of auto’s. Daarnaast heb je de juiste instelling en werkmentaliteit. Je komt te werken in een gezellig team van 6 collega's waar je zelfstandig aan de slag gaat op jouw eigen werkplaats. Bij grote drukte kan je ook ingezet worden op een van de andere afdelingen. Kortom: een leuke, zelfstandige en afwisselende functie binnen de techniek!

Wat wij bieden
  • Reiskostenvergoeding
  • ADV toeslag bovenop je uurloon
  • Mogelijkheid op verlenging van je contract bij goed functioneren
  • Goede werksfeer en een uitdagende, stabiele functie
Wat wij vragen
  • Relevante ervaring in een soortgelijke functie of jij sleutelt graag aan fietsen/scooters/auto's
  • Een leergierige werkhouding en je wil je graag (verder) ontwikkelen op technisch gebied
  • Jij kan zelfstandig aan de slag met het assembleren en diverse werkzaamheden uitvoeren binnen dit bedrijf
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is al meer dan 35 jaar succesvol met het ontwikkelen, produceren en verkopen van professionele bouwapparatuur. Zij beschikken over meerdere vestigingen waaronder één in Maasdijk. Binnen het bedrijf is weinig verloop en de sfeer is dan ook vergelijkbaar met die van een familiebedrijf. Er vinden tevredenheidsonderzoeken plaats, er worden uitjes georganiseerd en er is een persoonlijke benadering van de medewerkers. Op deze manier doet het bedrijf er alles aan om een goede werksfeer te creëren. Ze zijn dan ook op zoek naar iemand die voor langere tijd binnen dit bedrijf aan de slag wil.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Ongeschoold, Vmbo, Mbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar