Vacature Mechanisch Monteur Technische Dienst (MTD) Ijmuiden

Werklocatie: Ijmuiden
€2.000 - €3.500 / maand 40

Omschrijving

Jij gaat aan de slag als medewerker technische dienst en gaat alle installaties op mechanisch gebied onderhouden en repareren.

Over het werk

Als medewerker mechanische technische dienst (MTD) ga je onderhoud en reparaties uitvoeren aan maalinstallaties, zeefinstallaties, opslagtanks, silo's en overige installaties en constructies. Daarnaast voer je uiteenlopende routinematige werkzaamheden uit. Je draagt zorg voor een juiste bijbehorende administratie van je werk.

Wat wij bieden
  • Je gaat gelijk op contract bij de werkgever
  • Een fulltime functie voor minimaal 40 uur per week
  • Een gave werkplek in het havengebied van IJmuiden
Wat wij vragen
  • Een afgeronde opleiding op het gebied van metaalbewerking
  • Aantoonbare relevante werkervaring en goede algemene technische kennis
  • Je kan lassen, preferent MIG, TIG en Elektrode en je bent in het bezit van een VCA Diploma
  • Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden en je bent flexibel beschikbaar, dus ook eventueel in de weekenden en/of avonden
Over het bedrijf

De werkgever waarvoor jij gaat werken is gespecialiseerd in het leveren van mineralen en additieven aan onder andere de gas- en olie industrie. Zij hebben een productiecapaciteit van ruim 200.000 m. ton per jaar en bewerkstelligen dit allemaal in IJmuiden. De import en export gebeurt dan ook vanuit de haven in IJmuiden. De IJmuidense (werk) mentaliteit is dan ook zeker terug te zien in het bedrijf. Gewoon hard werken. Verder is er ook zeker plaats voor gezelligheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar