Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Administratief medewerker Zoetermeer

Werklocatie: Zoetermeer
€10 - €14 / uur 18

Omschrijving

Ben jij parttime beschikbaar en lijkt het je leuk om als administratief medewerker met chauffeurs te werken? Solliciteer dan direct!

Over het werk

Je bent als administratieve kracht bij dit transportbedrijf verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de chauffeurs die terug komen van hun ritten. Jouw werkdagen en tijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 15:00 uur en 18:00/18:30, ideaal voor parttimers of studenten!

Aan jou de taak om chauffeurs te ontvangen die heel de dag op pad zijn geweest om goederen af te leveren bij klanten over heel het land, aan de hand van een bestellijst. Daarnaast verwerk je alle administratie, zoals de tijd van terugkomst, de bestellijsten, controleren goederen, afhandelen van meldingen én eventuele goederen die terug zijn gekomen. Deze zet je vervolgens door naar jouw collega's van de rittenplanning.

Kortom: een leuke, veelzijdige parttime functie waarbij je continu bezig bent. Het is belangrijk dat je accuraat werkt, omdat het nauwkeurig verwerkt moet worden in de systemen. Ook ben jij assertief, je durft de chauffeurs aan te spreken als bij controles iets niet klopt of niet duidelijk is.

Wat wij bieden
  • Een parttime job voor langere tijd
  • Passend uurloon
  • Wekelijks uitbetaald door Luba
Wat wij vragen
  • Je bent beschikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 15:00 uur en 18:30 uur
  • Je hebt administratieve ervaring.
  • Je bent nauwkeurig en assertief
  • Je neemt initiatief en bent communicatief vaardig
Over het bedrijf

Dit familiebedrijf in Zoetermeer is begonnen als klein transportbedrijf. Inmiddels is het bedrijf al een aantal generaties verder en heeft het bedrijf zo'n 160 medewerkers. Naast distributie verzorgt dit bedrijf ook speciale transporten en opslag- en warehouseactiviteiten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Vmbo, Mbo

Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar