Vacature kozijnmonteur Heerlen

Werklocatie: Heerlen
40

Solliciteren op vacature kozijnmonteur Heerlen

Heb je al een Moox account? Klik dan hier om in te loggen en je gegevens op te halen.


E-mailadres: *

Je hebt al een account bij , klik hier om in te loggen en je cv op te halen.

Vergroot je kansen door je cv toe te voegen:

Upload je cv

Er ging iets fout met het uploaden. Controleer het bestand en probeer nog eens.

Bestand succesvol geüpload.

*.pdf, *.doc(x), *.pages toegestaan.

Motiveer je sollicitatie:

Vul in waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie

Sollicitatie versturen

Omschrijving

Heb jij technisch inzicht en werk je graag met je twee rechterhanden? Ben je op zoek naar een professionele werkomgeving waarin je meehelpt om een prachtig eindproduct neer te zetten, reageer dan snel!

Interesse: Zie je jezelf terug in deze functie? Stuur dan je CV of bel 045 – 820 03 95 en vraag naar een van de adviseurs.

Vereisten

Werkzaamheden en functie-eisen: Als kozijnmonteur monteer je stalen of aluminium kozijnen. Je hebt ruime ervaring met het plaatsen van kozijnen, je hebt geen hoogtevrees en je bent in het bezit van Basis VCA en eigen vervoer. Je bent in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur rijbewijs BE.

Wat bieden wij

Wij bieden: Een interessante afwisselende baan in het dynamische en moderne organisatie. Een fulltime arbeidscontract en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij volgen de CAO die bij onze opdrachtgever van toepassing is. Jij bent bij ons verzekerd van de juiste primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vanaf de 1e werkdag. Goed werkgeverschap en het bieden van zekerheden is voor ons vanzelfsprekend!