Vacature CNC frezer dagdienst Heerlen

Werklocatie: Heerlen
40

Solliciteren op vacature CNC frezer dagdienst Heerlen

Heb je al een Moox account? Klik dan hier om in te loggen en je gegevens op te halen.


E-mailadres: *

Je hebt al een account bij , klik hier om in te loggen en je cv op te halen.

Vergroot je kansen door je cv toe te voegen:

Upload je cv

Er ging iets fout met het uploaden. Controleer het bestand en probeer nog eens.

Bestand succesvol geüpload.

*.pdf, *.doc(x), *.pages toegestaan.

Motiveer je sollicitatie:

Vul in waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie

Sollicitatie versturen

Omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren CNC - frezer. Ben je op zoek naar een zelfstandige en afwisselende baan in een plezierige werkomgeving, reageer dan snel!

Vereisten

Werkzaamheden: Je freest zelfstandig een grote diversiteit aan nauwkeurige machine onderdelen volgens tekening. Je verzorgt de technische werkvoorbereiding en stelt de CNC-machine in. Je bent verantwoordelijk voor de eigen CNC freesmachine, gereedschappen en hulpmiddelen.

Functie-eisen: Afgeronde relevante opleiding MBO niveau. Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als draaier/frezer. Technische tekeningen kunnen lezen.

Wat bieden wij

Wij bieden: Een interessante afwisselende baan in het dynamische en moderne organisatie. Een fulltime arbeidscontract en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij volgen de CAO die bij onze opdrachtgever van toepassing is. Jij bent bij ons verzekerd van de juiste primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vanaf de 1e werkdag. Goed werkgeverschap en het bieden van zekerheden is voor ons vanzelfsprekend!