Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Content marketeer Houten

Werklocatie: Houten
€2500 - €3000 Per maand Fulltime

Omschrijving

Maak jij steengoede content? Ben jij creatief, gedreven en thuis in de wereld van (online) communicatie en social media? Dan zoek ik jou, content marketeer! Vaste baan, 32-40 uur, direct in dienst bij de opdrachtgever, Houten, regio Utrecht.

Introductie

Je komt te werken binnen een informele, internationale IT organisatie in Houten. Deze organisatie is een grote distributeur van IT oplossingen. Omdat deze organisatie flink aan het uitbreiden is, zoeken zij een content marketeer. Als onmisbare specialist op het gebied van on- en offline communicatie laat jij de internationale business groeien door content marketing en social campagnes!

Over de functie

Jij vertaalt bestaande marketingplannen van IT oplossingen naar communicatieplannen (zowel on- als offline) met concrete communicatiedoelstellingen. Dit alles met één doel: (online) communicatie en social media op zo’n manier inzetten dat de IT oplossingen beter zichtbaar worden in de markt! Jij bent in staat om zelf een pakkende test te bedenken en uit te werken. Daarnaast weet je jouw ideeën over beeld en video over te brengen aan je collega’s voor de creatie hiervan. Je bewaakt de planning en budgetten van campagnes en zorgt ervoor dat content tijdig beschikbaar is.

Jij bent de spil van de organisatie bij het bedenken en uitvoeren van campagnes! Daarbij maak je optimaal gebruik van (online) kanalen en vind je het leuk om (online) evenementen te organiseren. Jij rapporteert aan de Marketing Manager voor Services & Solutions en werkt nauw samen met je collega’s van het internationale marketing team en internationale sales afdeling.

Wat bieden wij jou
  • Een vaste functie, direct in dienst bij de opdrachtgever
  • Salarisindicatie van maximaal € 3.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (afhankelijk van ervaring)
  • Flexibiliteit, werken waar en wanneer jij het beste werkt (parttime werken, 32 uur, is ook mogelijk)
  • Je ontvangt een laptop en alle andere zaken die je nodig hebt om je functie goed te kunnen uitvoeren
  • 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
Wat vragen wij van jou

Jij past binnen deze functie als:

  • Jij beschikt over hbo werk- en denkniveau en aantoonbare, relevante werkervaring hebt
  • Jij thuis bent in de wereld van (online) communicatie en social media, je het leuk vindt om gebruik te maken van digitale mogelijkheden en je constant op zoek bent naar verbeteringen als het gaat om content
  • Jij ervaring hebt met het werken in CMS- en CRM-systemen
  • En jij zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend beheerst
Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren op deze functie. Reageren kan via de sollicitatiebutton of mail je cv naar anne.vandemeent@trend.nl t.a.v. Anne van de Meent. Voor vragen of meer informatie kan je uiteraard bellen naar 030-6340002.