Vacature Allround groenvoorziener Emmeloord

Werklocatie: Emmeloord
€ 1900 - € 2500 40

Solliciteren op vacature Allround groenvoorziener Emmeloord

Heb je al een Moox account? Klik dan hier om in te loggen en je gegevens op te halen.


E-mailadres: *

Je hebt al een account bij Moox, klik hier om in te loggen en je CV op te halen.

Vergroot je kansen door je CV toe te voegen:

Upload je CV

Er ging iets fout met het uploaden. Controleer het bestand en probeer nog eens.

Bestand succesvol geüpload.

*.pdf, *.doc(x), *.pages toegestaan.

Motiveer je sollicitatie:

Vul in waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie

Sollicitatie versturen

Omschrijving

Deze groenvoorziener heeft uiteenlopende opdrachten lopen in het groen, maar neemt ook regelmatig projecten in de grond-, weg- en waterbouw aan. Hierdoor is er jaarrond werk, ook in de winter. Als allround groenvoorziener kom jij vooral te werken bij projecten in het noorden van Flevoland, maar af en toen zul je ook naar andere locaties in de provincie en daarbuiten gaan.

Vereisten

Voor deze functie is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken met je team. Je bent in het bezit van een VCA-certificaat, of bent bereid dit certificaat spoedig te halen, en hebt eventueel al enkele jaren ervaring als groenvoorziener opgedaan. Verder is het handig als je in Emmeloord, Nagele, Urk of Kampen woont, zodat je makkelijk naar werklocaties kunt komen.

Wat bieden wij

Omdat deze groenvoorziener uiteenlopende projecten aanneemt, kun je hier het hele jaar door lekker werken in de buitenlucht. Bij goed functioneren kom je vast in dienst. Je krijgt een salaris conform de cao van je opdrachtgever en ook een reis- en onkostenvergoeding. Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct online!