Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Laboratorium analist Elburg

Werklocatie: Elburg
3000 euro bruto per maand Fulltime

Omschrijving

Werkzaamheden Laboratorium analist:
Voor een producent van natuurlijke zelfzorgmiddelen zijn wij op zoek naar een laborant analist. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als laborant analist? Lees dan snel verder wat wij zoeken en wat wij jou te bieden hebben.

Het bedrijf staat bekend om een ambitieus bedrijf waar jij als medewerker geen nummer bent. Het bedrijf heeft een moderne productiehal, waar dagelijks duizenden producten worden gemaakt. Het is een organisatie met een open, mensgerichte en ondernemende cultuur. Een bedrijf wanneer je echt een toekomst op kunt bouwen.

Jij bent als laboratorium analist een belangrijke schakel in het bedrijf, jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering en controles van kwaliteitstesten. Jij bent grotendeels zelfstandig aan het werk en werkt volgens de planning maar uiteraard kan het zijn dat je ondertussen ook urgente opdrachten krijgt waardoor je even afwijkt van je planning. Ondertussen zorg jij er ook voor dat het laboratorium hygiënisch blijft tijdens de werkzaamheden.Jij als laboratorium analist bent verantwoordelijk voor het gehele proces beginnend bij de bemonstering van goederenontvangst tot het invullen van de analyseresultaten in het ERP- systeem en in de logboeken. Uiteraard behoort hier ook de overige administratieve handelingen bij.

Plezier hebben in je werk, dát is waar het om draait. Iedereen kent elkaar, waardoor het elke dag voelt als thuiskomen in dit bedrijf. Máár, er wordt natuurlijk ook hard gewerkt.
Functie-eisen Laboratorium analist:
Jij ben onze laboratorium analist wanneer jij beschikt over de volgende compententies:

- Je hebt een MBO of HBO opleiding in laboratoriumtechniek (chemisch en/of microbiologisch)
- Je hebt het liefste 1 - 2 jaar aantoonbare ervaring
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Jij bent stressbestendig
- Je kan goed zelfstandig werken maar ook in een teamverband
- Je bent sterk in plannen/organiseren
- Het liefst beheers je de talen Engels en/of Duits
Wat bieden wij: - Je komt te werken in een gezellig en jong team
- Een goed salaris. De salarisindicatie is 3000 euro per maand maar er wordt hier gekeken naar het aantal jaar ervaring
- Deze vacature is op werving & selectie, je komt dus direct in dienst bij onze opdrachtgever

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb je nog vragen? Je kan ons altijd bellen of mailen. Uiteraard kan je ook direct solliciteren.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit: wij zullen een telefonische intake met je houden om te kijken of jij de persoon bent die bij onze opdrachtgever past.

Wij zijn telefonisch te bereiken op 0341 - 760 078 of stuur een mailtje naar Kei Uitzendbureau. We zien je reactie graag tegemoet.
Salarisindicatie: 3000 euro bruto per maand
Uren per week: 36.00
Dienstverband: Werving & Selectie

Neem contact op over Laboratorium analist:
Contactpersoon: Jolanda Buehre
Telefoonnummer:
0341 - 76 0078