Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Assistent medewerker werkplaats Leimuiden

Werklocatie: Leimuiden
€9,72 - €10,72 / uur 40

Omschrijving

Word jij het manusje-van-alles genoemd? Dan is deze vacature voor jou!

Over het werk

Bij dit familiebedrijf ben jij verantwoordelijk voor de klusjes binnen de werkplaats. Jij zorgt ervoor dat de binnengekomen occasions weer spik en span de deur uit gaan. Als er onderhoud nodig is zoals schilderen, ben jij daar de ideale persoon voor. Ook ga je machines afspuiten en ben je verantwoordelijk voor kleine technische klusjes. Kortom, jij bent dé klusjesman binnen deze werkplaats.

Wat wij bieden
  • Een fulltime baan voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband
  • Een baan waar je alle ruimte en vrijheid krijgt om invulling te geven aan jouw werkzaamheden
  • Een baan binnen een enthousiast team
Wat wij vragen
  • Je beschikt over enige technische kennis
  • Ervaring met klussen is een pré
  • Een rijbewijs BE is een pré
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van technisch materieel. Dit materieel zorgt er voor dat hun klanten veilig op hoogte kunnen werken. Zij verkopen nieuwe producten, hebben een uitgebreide verhuurvloot en bieden ook occasions aan. Daarnaast verlenen zij service en onderhoud, maar ook opleidingen om veilig te kunnen werken. Binnen het kleine en hechte team is er alle ruimte voor eigen initiatief, een kop koffie, maar ook een goede grap.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Ongeschoold

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar