Vacature Analytisch sales medewerker Sassenheim

Werklocatie: Sassenheim
€2.300 - €2.600 / maand 40

Omschrijving

Een baan in een commercieel bedrijf waarin je de huidige commerciële processen analyseert, optimaliseert en implementeert.

Over het werk

Als analytisch sales medewerker heb je een uitdagende, onderzoekende baan bij een internationale organisatie. In deze baan ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de accountmanagers in hun dagelijkse bezigheden. Om hun werk zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten verlopen met de meeste output, onderzoek jij de huidige commerciële en logistieke processen. Waar mogelijk automatiseer je deze processen en verklein je de foutgevoelige zaken. Daarnaast houd jij je bezig met het verbeteren van het huidige CRM systeem en werk je actief aan de verdere uitrol van dit systeem. Je levert structureel management informatie aan wat je uitgebreid hebt geanalyseerd en je brengt je advies uit.

Wat wij bieden
  • Een fulltime baan
  • Bij gebleken geschiktheid kan je in dienst treden bij het bedrijf
  • Leuke uitjes en een hecht team
Wat wij vragen
  • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde commerciële opleiding
  • Uitgebreide ervaring met MS Officepakket
  • Aantoonbare ervaring met de leasemarkt op sales gebied
  • Kennis van het optimaliseren van sales processen
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een autobedrijf gevestigd in Teylingen. Ze verzorgen de verkoop en service van personenauto's en bedrijfsauto's. De opdrachtgever betrekt haar medewerkers nauw bij de ontwikkeling van nieuwe modellen en bij het beoordelen van resultaten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar