Vacature Constructie bankwerk lasser Beverwijk

Werklocatie: Beverwijk
€2.000 - €3.000 / maand 40

Omschrijving

Een veelzijdige functie als lasser waar je veel afwisseling hebt. Parttime/fulltime is mogelijk en je kan je blijven ontwikkelen

Over het werk

In deze functie hou jij je bezig houden met het repareren van beschadigde machines, zoals Shovels, kraanmachines, graafmachines, bulldozers, dumptrucks, wielladers, enzovoort. De machines worden door jou hersteld door onder andere Mig/Mag en/of TIG-lassen. Je werkt aan de hand van tekeningen en/of aangeleverde specificaties. Enige kennis van soorten metalen en bewerkingsmaterialen komt hier goed van pas.

Jij vindt het belangrijk dat het aantal beschadigingen in machines wordt verminderd. Vandaar dat je in deze functie ook actief bezig bent met het verbeteren van de kwaliteit van de machines, zodat er in de toekomst minder machines gerepareerd hoeven te worden. Het leuke hiervan is dat je zowel in de operatie meewerkt en ook met innovatieve oplossingen komt voor verbetering. Jij bent dus van de start tot aan de finish verantwoordelijk voor het gehele proces. Je werkt aan de hand van een planning en je houdt je apparatuur en voorraad op orde.

Wat wij bieden
  • Een fijne werksfeer in een internationaal bedrijf
  • Een uitdagende fulltime functie voor 32-40 uur per week
  • Een veelzijdige functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden
  • Werk voor langere tijd bij een groot internationaal bedrijf in Beverwijk
Wat wij vragen
  • Een afgeronde technische mbo-3 opleiding of hts werktuigbouwkunde opleiding
  • Ervaring met het samenstellen van plaatwerk en Mig/Mag lassen niveau 3 (Tig is een pré)
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs BE en een VCA (bij voorkeur vol)
  • Ten minste 1 jaar relevante werkervaring
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal projectpartner en verhuur- en supportbedrijf in de baggerindustrie, kust- en oeverwerken en o.a. droog grondverzet. Bij dit hechte familiebedrijf staat de derde generatie aan het roer. Er heerst een absolute no-nonsense mentaliteit. Het bedrijf werkt met ervaren medewerkers, de beste machines en levert al jaren lang de beste kwaliteit voor grote projecten. Het bedrijf is actief in de bouw, maar leveren ook op logistiek gebied de juiste materialen. Het bedrijf is onder andere actief met havenwerkzaamheden, landaanwinningsprojecten en kustbescherming (aanleg en onderhoud).

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar