Vacature Medewerker BCO (thuiswerk) Limburg

Werklocatie: Limburg
24.00 uren per week

Solliciteren op vacature Medewerker BCO (thuiswerk) Limburg

Heb je al een Moox account? Klik dan hier om in te loggen en je gegevens op te halen.


E-mailadres: *

Je hebt al een account bij , klik hier om in te loggen en je cv op te halen.

Vergroot je kansen door je cv toe te voegen:

Upload je cv

Er ging iets fout met het uploaden. Controleer het bestand en probeer nog eens.

Bestand succesvol geüpload.

*.pdf, *.doc(x), *.pages toegestaan.

Motiveer je sollicitatie:

Vul in waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie

Sollicitatie versturen

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar Medewerker voor het Bron- en Contactonderzoek die deze rol vanuit thuis willen vervullen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitbellen naar mogelijk covid-19 besmette personen om hen te identificeren en te adviseren. Je registreert op juiste wijze de achterhaalde informatie in het desbetreffende systeem. Alle binnenkomende en uitgaande communicatie wordt door jou op een correcte manier aangenomen. Daarnaast zorg je voor begeleiding van de (slecht nieuws) gesprekken op een empathische manier. Alle technische middelen die nodig zijn om de functie uit te voeren krijg je thuis geleverd.

Vereisten

We zoeken iemand die minimaal een MBO 4 opleiding heeft afgerond. Personen met een medische achtergrond genieten hierbij de voorkeur. Daarnaast heb je recente ervaring in telefonisch klantcontact en ben je bovengemiddeld handig met systemen. Je bent minimaal 24 uur flexibel inzetbaar en minimaal beschikbaar op donderdag, vrijdag en zaterdag. Waarbij vrijdag en zaterdag ze de gehele dag beschikbaar moeten zijn, dus van 9.00-17.30. Donderdag mag bij voorkeur ook de gehele dag, maar mag ook een halve dag zijn (Dus 9.00-13.00 of 12.30-17.30).
Het werkrooster loopt van 8:00-17:30 en van 12:30 - 22:00, 7 dagen per week. In de weekenden vragen ze voor een volledige beschikbaarheid. Voor het werken op zondag krijg je een toeslag van 50% en feestdagen 100%. Verder ben je gewend om te werken onder tijdsdruk en heb je de juiste drive en verantwoordelijkheidsgevoel. Ook is het geen belemmering voor je om een VOG aan te vragen.