Deze vacature is niet meer actief.

Vacature HR Officer 32-40upw Velsen-zuid

Werklocatie: Velsen-zuid
32.00 uren per week

Omschrijving

Als HR Officer krijg je te maken met alle facetten binnen het HR vakgebied. Naast de administratie bied je ook service en advies aan de HR Frontoffice bestaande uit HR Business. Daarnaast ondersteun je de operatie met betrekking tot alle HR aspecten zoals o.a. learning, verzuim en recruitment, en basis loonadministratie vragen. Het is een veelzijdige functie waar je middenin onze organisatie staat en actief betrokken bent bij de dagelijkse HR taken. Je bent samen met twee collega’s verantwoordelijk voor de gehele HR administratie vanuit de Backoffice, maar neemt ook deel aan verschillende projecten samen met de HR Business Partners. In deze functie kun je uitstekend plannen en organiseren, ben je zorgvuldig, accuraat en flexibel. Door je interesse en betrokkenheid ben je op de hoogte van de lopende zaken en draag je proactief bij aan een positief resultaat. Jij hebt eerder in een HR Services omgeving gewerkt en weet daardoor hoe het is vanuit jouw rol de interne klant optimaal te bedienen. Je rapporteert in deze functie aan de Manager HR.
Je zorgt voor een efficiënte en effectieve personeelsadministratie en een up-to-date personeelsinformatiesysteem (Visma).
Je beheert personeelsdossiers, stelt arbeidsovereenkomsten op en zorgt ervoor dat alle dossiers volledig en gedigitaliseerd zijn.
Je voert (nieuwe) medewerkers in het digitale systeem, geeft wijzigingen op tijd door en wijzigt dit in het digitale systeem.
Je hebt kennis en ervaring opgedaan in de basis loonadministratie. Deelname en bijdrage leveren aan diverse HR projecten.
Je optimaliseert Backoffice processen. Je bent faciliterend voor alle personeelsvraagstukken en probleemstellingen binnen de organisatie.

Vereisten

Je hebt minimaal een afgeronde MBO+ opleiding in de richting van Human Resources. Je hebt minimaal 3 jaar tot maximaal 8 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Bij voorkeur heb je ervaring binnen een MKB omgeving en kennis van Visma.
Je communiceert accuraat en helder/ Je hebt een uitstekende kennis van MS Office (specifiek Excel). Je bent doortastend en geeft niet snel op, je bent proactief en neemt initiatief. Je bent een zelfstarter en werkt graag in teamverband.
Een accurate en discrete houding is een must voor deze job. Een VOG kan onderdeel uitmaken van deze procedure.
Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar (fulltime is bespreekbaar).