Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Bijbaan schoonmaker Apeldoorn

Werklocatie: Apeldoorn
11,27 bruto per uur o.b.v. leeftijd en ervaring Parttime

Omschrijving

Werkzaamheden Bijbaan schoonmaker:
Heb jij iedere dag aan het eind van de middag een paar uurtjes vrij? En wil je graag wat bij verdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar meerdere schoonmakers voor een schoolgebouw in Apeldoorn. De startdatum is 2 november. Van maandag tot en met vrijdag zorg jij aan het einde van de dag dat alles er weer op en top uitziet voor de volgende schooldag.

Hoe ziet zo’n middag eruit? Je komt binnen, jouw collega’s zullen jou de weg wijs maken. Je krijgt een kar met alle spullen die je nodig hebt om alles goed schoon te maken. Je krijgt jouw eigen afdeling en plekken toegewezen die je schoon gaat maken en iedere dag schoon zal houden. Jouw schoonmaakkar neem je mee naar elk lokaal, daar neem je alle tafels en stoelen af, vensterbanken en kasten. Je zorgt ervoor dat alle prullenbakken leeg zijn en worden voorzien van een nieuwe vuilniszak. Het toilet moet uiteraard ook worden bijgehouden. Daarna ga je nog even met de stofzuiger en de dweil door de lokalen en hallen. De tijd vliegt voorbij, dus het is belangrijk dat je snel kan werken, maar uiteraard geen plekje overslaat!
Functie-eisen Bijbaan schoonmaker:
Jij bent de schoonmaker die wij zoeken wanneer jij:

- Ervaring hebt als schoonmaker, het is overigens geen must;
- Beschikbaar bent op maandag tot en met vrijdag van 16.30-18.30;
- Nauwkeurig te werk gaat en op tempo kan werken;
- De Nederlandse taal redelijk tot goed beheerst;
- Beschikbaar bent per 2 november.
Wat bieden wij: - Je kan in de middag een lekker zakcentje verdienen van 11,27 bruto per uur, dat is afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
- Je krijgt afwisselende werkzaamheden en blijft lekker in beweging;
- Je kan per 2 november aan het werk voor langere tijd.

Ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.Zodra je jouw sollicitatie verstuurt, zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen. Dit kan zijn door middel van een telefoontje of per mail. Samen bespreken we de vacature. Als we het beide zien zitten, word je uitgenodigd voor een intakegesprek bij ons op de vestiging.Pas je toch niet helemaal op deze functie? Misschien ben je wel geschikt voor een andere vacature. Samen kijken we graag verder naar de mogelijkheden en gaan we op zoek naar een passende baan.Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Kei Uitzendbureau op telefoonnummer 055-2049309 of stuur een mailtje naar Kei Uitzendbureau via onderstaand contactformulier.
Salarisindicatie: 11,27 bruto per uur o.b.v. leeftijd en ervaring
Uren per week: 10.00
Dienstverband: Uitzenden

Neem contact op over Bijbaan schoonmaker:
Contactpersoon: Dunja Heijkoop
Telefoonnummer:
055 - 20 49 309