Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Balieverkoper Haarlem

Werklocatie: Haarlem
€2.300 - €2.800 / maand 40

Omschrijving

Vind jij het leuk om contact te hebben met klanten? Heb jij daarnaast technische kennis en ervaring in de verkoop? Dan is deze functie iets voor jou!

Over het werk

Als balieverkoper sta jij klanten zowel face-to-face als telefonisch te woord. Klanten komen bij jou aan de balie om producten te kopen of af te halen, orders te plaatsen, hebben vragen of hebben een specifiek probleem. Jij staat hen natuurlijk vriendelijk te woord en biedt de service die nodig is zodat de klant meteen weer aan het werk kan. Door jouw goede hulp komen klanten graag bij jou terug. Het duurt dan ook niet lang voordat dat jij hen bij naam weet en andersom! Naast het bieden van de juiste service weet jij ook heel goed in te spelen op de behoeftes van de klant en onderhandel je over prijzen. Je kan op een van de volgende locaties komen te werken, namelijk: Amsterdam-Noord, Beverwijk en in Halfweg.

Wat wij bieden
  • Een veelzijdige baan met veel klantcontact
  • Een fulltime baan
  • Een leuk team waar een informele werksfeer heerst
  • Ontwikkelkansen, zoals opleidingen
Wat wij vragen
  • Technische kennis verkregen door ervaring of opleiding
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring in een soortgelijk rol
  • Enthousiast, commercieel, oplossingsgericht, administratief goed onderlegd, proactief en je staat stevig in je schoenen
Over het bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop en service van technische producten. Zij hebben een bouwgerelateerd assortiment op het gebied van hang- & sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren, bevestigingsmiddelen en werkkleding. De klanten van deze groothandel zijn dan ook vooral aannemers. Waarin jouw toekomstige werkgever zich wilt onderscheiden is het advies en de service die de klanten krijgen. Onderling is de sfeer goed en informeel en wordt er nauw samengewerkt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 2 tot 5 jaar