Vacature WaBo Casemanager Limburg

Werklocatie: Limburg
24.00 uren per week

Solliciteren op vacature WaBo Casemanager Limburg

Heb je al een Moox account? Klik dan hier om in te loggen en je gegevens op te halen.


E-mailadres: *

Je hebt al een account bij , klik hier om in te loggen en je cv op te halen.

Vergroot je kansen door je cv toe te voegen:

Upload je cv

Er ging iets fout met het uploaden. Controleer het bestand en probeer nog eens.

Bestand succesvol geüpload.

*.pdf, *.doc(x), *.pages toegestaan.

Motiveer je sollicitatie:

Vul in waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie

Sollicitatie versturen

Omschrijving

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een WaBo casemanager. Je bent ervaren als het gaat om het verlenen van wabo vergunningen. Zo houd jij je bezig met minder complexe zaken zoals een dakkapel of overkapping, maar heb jij ook kennis van grotere projecten zoals een appartementencomplex.
Om die vergunningen goed te kunnen verwerken is het belangrijk dat je vlot uit de voeten kan met nieuwe systemen. Daarnaast zijn jouw communicatie vaardigheden van groot belang, want met vergunningen zijn veel belangen gemoeid. Je schakelt dan ook moeiteloos tussen de aanvrager van de vergunning en de gemeente of omgevingsdienst.
Je bent gewend om snel te aarden in een nieuwe omgeving en vind het een uitdaging om een voor jou nieuwe gemeente zo snel mogelijk te leren kennen. Collega’s zijn voor jou belangrijk, jij bent dan ook een actieve overlegger. Je toetst ideeën graag bij collega's en vraagt hun mening. Daarnaast denk je graag mee met iedere klant om binnen de grenzen van het mogelijke aan de vragen te voldoen.

Vereisten

Voor deze functie heb je een afgeronde hbo-opleiding zoals bouwkunde;
kennis van de actuele wet- en regelgeving zoals de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de bouwverordening, het bouwbesluit en niet geheel onbelangrijk werkervaring als casemanager