Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Monteur zonwering Vlijmen

Werklocatie: Vlijmen
€2.200 - €2.400 / maand 40

Omschrijving

Word jij enthousiast van werken in de buitenlucht op verschillende locaties in Nederland? Per direct fulltime aan de slag?

Over het werk

Als monteur zonwering ben jij het aanspreekpunt op de werklocatie. Samen met een leerling monteur ga jij op pad naar verschillende locaties om zonweringen te plaatsen. De werkzaamheden bestaan uit het monteren en installeren van de zonwering, rolluiken en terrasoverkappingen. Daarnaast pleeg je onderhoudt en verricht je reparaties aan al geïnstalleerde zonweringen. Als monteur begeleidt je een hulpmonteur en zorg je er voor dat die op de juiste manier ingewerkt wordt en de kneepjes van het vak leert. Ook zorg je voor de administratie en beheer je de voorraad.

Wat wij bieden
  • Een fulltime functie in de buitendienst met uitzicht op vast dienstverband
  • Je gaat een mooi vak leren
  • Elke dag een andere werkplek in Nederland
  • Zolang je via Luba werkt word je wekelijks uitbetaald
Wat wij vragen
  • Mbo denk- en werkniveau
  • Minimaal 1 jaar ervaring
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • In het bezit van een VCA diploma
Over het bedrijf

Een familiebedrijf wat gerund wordt door vader en zoon. Ze zijn specialisten in het plaatsen van zonwering en aanverwante producten, zoals overkappingen, zonneschermen etc. Ze zijn nu een paar jaar actief en inmiddels hebben ze ± 10 medewerkers in dienst, maar groeien nog steeds! Binnen het team heerst een ontspannen en gezellige sfeer. De collega's hebben veel voor elkaar over en er wordt hard gewerkt. Het werk is specialistisch en daarom is het een leuke functie wanneer je wel technisch inzicht hebt, en graag een specifiek vak wil leren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar