Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst (Technisch) Zwolle

Werklocatie: Zwolle

Omschrijving

Wil jij aan de slag in een functie waarbij je jouw affiniteit voor (installatie)techniek combineert met commercie en een stukje werkvoorbereiding? Dan is deze functie écht iets voor jou! 

Als verkoper binnendienst draag jij een brede verantwoordelijkheid. Je combineert jouw takenpakket van de verkoop met een gedeelte werkvoorbereiding. Wat doe je dan in deze functie? In samenwerking met de verkoper buitendienst ben je verantwoordelijk voor het invoeren van debiteuren, het opstellen van offertes en prijslijsten en schakel je veel met interne en externe contacten. Naast het commerciële gedeelte in de functie ben je ook bezig met het uitrekenen en uitwerken van projecten die door de buitendienst worden aangedragen. Opvolgend hierop zorg jij in de laatste fase van jouw takenpakket voor een juiste materiaallijst en overige documenten voor het project. Een veelzijdige functie dus!

Bedrijfsprofiel

Het bedrijf is een moderne en ambitieuze organisatie. Als technische groothandel in de installatietechniek specialiseren zij zich met name in kunstof leidingsystemen, duurzame systemen, installatiesystemen en ventilatiesystemen. Daarnaast adviseren, calculeren, engineeren en verzorgen zij de installatie van complete vloerverwarmingsystemen. 

In de informele bedrijfscultuur van dit bedrijf staan de begrippen Loyaliteit en Openheid centraal. Een bedrijf die mee gaat in de tijd, denkt in oplossingen en houdt van een uitdaging. 

Het bedrijf is een moderne en ambitieuze organisatie. Als technische groothandel in de installatietechniek specialiseren zij zich met name in kunststof leidingsystemen, duurzame systemen, installatiesystemen en ventilatiesystemen. Daarnaast adviseren, calculeren, engineeren en verzorgen zij de installatie van complete vloerverwarmingsystemen.

In de informele bedrijfscultuur van dit bedrijf staan de begrippen Loyaliteit en Openheid centraal. Een bedrijf die mee gaat in de tijd, denkt in oplossingen en houdt van een uitdaging.

Vereisten

  • Je hebt affiniteit met (intallatie)techniek OF de bereidheid om dit te leren
  • Je bent woonachtig in de regio Zwolle of max 40 km daaromheen
  • Ervaring met ERP systemen is een pré
  • Kunnen werken met Excel & Word
  • MBO3/4 werk- en denkniveau

 Wat bieden wij? 

  • Een contract direct bij de opdrachtgever
  • Een salaris op basis van leeftijd en ervaring tussen de €2000 - €2700 bruto
  • Mogelijkheid om technische kennis bij te leren
  • Uitzicht op een vast contract binnen een modern maar bovenal leuk bedrijf

Ben jij diegene die we zoeken? Dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren. Vragen over de functie of herken jij jezelf niet helemaal in de omschrijving maar heb je wel interesse? Doe ons dan gerust een belletje of mail naar onderstaande gegevens. 

Wat bieden wij

Je hebt affiniteit met (intallatie)techniek OF de bereidheid om dit te leren
Je bent woonachtig in de regio Zwolle of max 40 km daaromheen
Ervaring met ERP systemen is een pré
Kunnen werken met Excel & Word
MBO3/4 werk- en denkniveau