Vacature Installatiemonteur Apeldoorn

Werklocatie: Apeldoorn

Omschrijving

Als installatiemonteur ben jij degene die onze klanten blij mag maken met hun nieuwe installatie. Je controleert eerst op locatie of de geadviseerde installatie gaat passen, want alles bij ons is maatwerk. Vervolgens zorg jij voor een vlekkeloze en vlotte installatie van de nieuwe automaat én de hele installatie die daarachter staat. Het geven van een training aan het winkelpersoneel zodat zij over de juiste kennis beschikken voor het dagelijks onderhoud, mag natuurlijk ook niet ontbreken. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en we zoeken daarom iemand die klantgericht is en over de volgende kenmerken beschikt:

 

Ben jij de persoon die wij zoeken? Reageer dan snel!

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Wij produceren, verkopen, installeren en onderhouden de automaten waar jij je statiegeldflessen inlevert. Bovendien zijn we leverancier van Orwak afval- en balenpersen. Onze producten passen volledig binnen het gedachtengoed van de circulaire economie: het systeem waarin het sluiten van grondstofketens centraal staat en we samenwerken aan een duurzame samenleving. Kom jij ons team versterken?

Vereisten

 Jij:

  • Zelfstandig: je bent onderdeel van een serviceteam in de Benelux dat samen verantwoordelijk is voor het realiseren van gecontracteerde onderhoudsuren, het oplossen van storingen en het uitvoeren van installaties. Binnen het team verricht je echter zelfstandig installatiewerkzaamheden.
  • Liefhebber van techniek: je hebt affiniteit met de IT-, elektro- en mechanische techniek van emballagesystemen en wilt hier meer over leren.
  • Flexibel: je draait mee in weekenddiensten en moet ook weleens op een feestdag werken.
  • Graag onderweg: je moet in het bezit zijn van een rijbewijs (B) en het niet erg vinden om af en toe eens in de file te staan.
  • Kenner: we zoeken iemand die weet wat ‘ie doet en daarom zijn een MBO-diploma in de richting van installatietechniek én enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie een vereiste.
  • Woonachtig in de omgeving van Rotterdam/Dordrecht/Gouda. 

 

 

Wat bieden wij

 Wij:

Zijn een informele organisatie waar je jezelf kunt zijn.
Hebben een enthousiaste groep collega’s waar iedereen gelijk is.
Stimuleren scholing en vinden het geweldig om jou te zien ontwikkelen.
Stellen je een auto, tablet en smartphone ter beschikking.
Geven je heus een ‘marktconform’ salaris en vullen dat graag aan met allerlei leuke extra’s, maar daar hebben we het wel over tijdens ons gesprek.
Slaan personeelsuitjes of complete bedrijfsreizen zeker niet over.
Bieden uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid.