Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Constructiebankwerker Maassluis

Werklocatie: Maassluis
€2.100 - €2.800 / maand 40

Omschrijving

Ben jij een topper in metaalbewerking? Kun je zagen, boren, lassen en technische tekeningen lezen en ben jij toe aan een uitdaging met veel afwisseling?

Over het werk

In deze uitdagende functie als constructiewerker bij een leuk bedrijf in Maassluis is jouw dag nooit hetzelfde. Je reist dagelijks naar verschillende locaties om daar aan de meest uiteenlopende projecten te werken. Samen met een gemotiveerd team steek je de handen uit de mouwen en ben je niet vies van hard werken, soms in de buitenlucht. Je werkzaamheden bestaan uit allround constructiewerk. Denk aan zagen, lassen, boren, etc. Met de reistijd erbij maak je regelmatig wat langere dagen maar dat is voor jou geen probleem. Je bent proactief, denkt in mogelijkheden en realiseert je dat jij het visitekaartje bent van het bedrijf. Als jij laat zien dat je het in je hebt, zijn er ook mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en krijg je steeds meer verantwoordelijkheid.

Het betreft een functie voor de langere termijn met intentie tot overname en op termijn een vast contract. Je werkt van maandag tot en met vrijdag.

Wat wij bieden
  • Mogelijkheid tot overname en uitzicht op een vast dienstverband
  • Opbouw van 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
Wat wij vragen
  • Aantoonbare werkervaring hebt met constructiewerk en technische tekeningen kunt lezen
  • Kunt lassen (mig/mag en/of tig)
  • Het leuk vindt om op verschillende locaties en soms in de frisse buitenlucht te werken
  • Een teamplayer bent die het ook leuk vindt om klanten te woord te staan
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een technisch bedrijf in Maassluis. Zij bedenken, ontwerpen en realiseren testobjecten voor onder andere brandoefeningen, vliegsimulaties etc. Binnen het bedrijf zijn er mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Vmbo, Mavo, Havo, Mbo

Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar