Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Winkel / inpakmedewerker Laren

Werklocatie: Laren
€10,21 - €11 / uur 20

Omschrijving

Met precisie en geduld chocolade, koekjes en ander lekkers inpakken in zakjes die in winkel komen te staan. Een functie voor 16 - 20 uur per week

Over het werk

Als inpakmedewerker bij de ambachtelijke chocolatier, zorg jij ervoor dat onze producten in de juiste zakjes komen te zitten. Je zorgt voor een mooie presentatie en zorgt er voor dat er geen afdrukken op de chocolade komt. Hier is veel geduld en aandacht voor nodig. Je gooit het niet in het zakje, maar doet dit met aandacht en precisie. Ieder zakje ziet er perfect uit. In deze functie heb je uiteraard veel contact met de winkel en het atelier. Jouw werkplek bevindt zich ook letterlijk tussen deze twee in. Je bent de hele dag fysiek in de weer. Vind je het leuk om na enige tijd ook klanten te woord te staan in de winkel, dan is hier zeker een mogelijkheid voor. Ook bij de workshops die georganiseerd worden (momenteel alleen voor kinderen) kan jij helpen.

Wat wij bieden
  • Een parttime baan voor 16 - 20 uur per week
  • Werken op woensdag, donderdag en vrijdag
  • Werktijden tussen 9.00 uur en 17.00 uur, hierin kan je zeker bespreken wat voor jou haalbaar is
  • Fijne werkomgeving in een echt ambachtelijk bedrijf
Wat wij vragen
  • Je bent beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag
  • Je bent geduldig en hebt oog voor detail
  • Je bent zeer klantvriendelijk
Over het bedrijf

Deze prachtige winkel is een bekende naam in Laren. Alles wordt hier handgemaakt en verkocht. Achter de winkel bevindt zich het atelier waar bonbons, koekjes en ander lekkers gemaakt wordt. Alles wordt met de hand ingepakt en met liefde verkocht.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 2 tot 5 jaar