Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Chauffeur Berkel En Rodenrijs

Werklocatie: Berkel En Rodenrijs
€2.100 - €2.700 / maand 45

Omschrijving

Ben jij per direct beschikbaar en in het bezit van een geldig rijbewijs C en code 95? Lees dan vooral verder!

Over het werk

Jouw dag bestaat uit het transporteren van goederen van sierteeltkwekers naar klanten. Dit doe je op basis van een routeplanning. Je laadt en lost jouw vrachtwagen en zorgt ervoor dat de adressen de juiste goederen ontvangen. Je werkt van zondag tot en met donderdag. Je dag start op zondag avond om 18:00 uur en je rijdt dan door tot ongeveer 04:00 ‘s ochtends. Eén keer per 3 weken werk je één dag op de zaterdag en is vrijdag jouw vaste vrije dag.

Wat wij bieden
  • Een team met fijne collega's
  • Werken in de avond
  • Een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid en afwisseling
Wat wij vragen
  • In het bezit van rijbewijs C, een geldige code 95 en digitale bestuurderskaart
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt affiniteit hebben met de bloemensector en bent klantvriendelijk en betrouwbaar
Over het bedrijf

Dit familiebedrijf is gevestigd in Berkel en Rodenrijs en is een volwaardige dienstverlener op het gebied van collectief sierteelttransport. Zij voeren hun diensten uit voor sierteelttransportkwekers die verspreid zijn over heel Nederland, met name Noord-Holland en Zuid-Holland. Je komt te werken in een hecht team van 10 vaste chauffeurs. De bedrijfscultuur is informeel en je wordt begeleid in een inwerktraject waar je alle kneepjes van het vak zal leren!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Ongeschoold, Vmbo, Mavo, Havo

Van 2 tot 5 jaar