Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Backoffice medewerker hypotheken Rijswijk

Werklocatie: Rijswijk
€2.200 - €2.500 / maand 40

Omschrijving

Een administratieve back office functie bij een groeiende onderneming gespecialiseerd in hypotheekadvies.

Over het werk

Zodra je dit bedrijfspand in Rijswijk binnen loopt word je overvallen door het mooie interieur en de warme uitstraling. Jouw toekomstige werkgever gespecialiseerd in hypotheekadvies is gevestigd in een van de kantoorruimtes in dit pand. Ga jij deze groeiende onderneming van drie hypotheekadviseurs versterken? Als backoffice medewerker hypotheken ben jij verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning binnen deze onderneming. Hiervoor is het van belang dat jij relevante werkervaring hebt op een administratieve afdeling. Daarnaast beschik jij over een WFT basis. Naast de drie huidige hypotheekadviseurs zullen er ook hypotheekbemiddelaars komen te werken ter uitbreiding van het team. De hypotheekadviseurs brengen het advies uit aan de klant en de hypotheekbemiddelaars zijn diegene die verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van het verdere proces zoals de verzameling van alle gevraagde documenten en de communicatie tussen klant en geldverstrekker. Voor jou geldt dat je kan groeien in je functie naar hypotheekbemiddelaar.

Wat wij bieden
  • Een uitdagende functie voor langere periode bij een jonge en groeiende onderneming
  • Een werkplek in een inspirerend bedrijfspand in Rijswijk
  • De gelegenheid om trainingen en cursussen te volgen via de werkgever of Luba
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en 100% OV-kosten vergoeding
  • De opbouw van 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld per jaar
  • Indoorparking en bedrijfsfitness
Wat wij vragen
  • Jij stelt orde op zaken als het aankomt op administratie
  • Je beschikt over relevante administratieve werkervaring
  • Je beschikt over een WFT basis
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een jonge en snelgroeiende onderneming in de financiële dienstverlening en wordt gerund door twee broers; Paul en Bas. Beiden zijn specialisten op het gebied van hypotheek advies en verzekeringen. Zij geven hypotheek advies op maat. Deze snelgroeiende onderneming hecht veel waarden aan het meedenken met de klant om de perfecte hypotheekconstructie aan de bieden. Een snelgroeiende onderneming gaat gepaard met uitbreiding van het team. Op dit moment bestaat de onderneming uit drie adviseurs, maar zij staan te springen om nieuwe collega's te verwelkomen. De onderneming is gevestigd in een modern verzamelpand in Rijswijk. Het pand is van alle gemakken voorzien en de luxe uitstraling zorgt voor een inspirerende werkomgeving.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar