Vacature Laboratorium medewerker Leiden

Werklocatie: Leiden
€2.000 - €3.000 / maand 40

Omschrijving

Ben jij bekend in de cleanroom of het laboratorium? Als labmedewerker ondersteun je met alle hand en spandiensten. Reageer als jij dit bent!

Over het werk

Als laboratorium medewerker ofwel operator cleanroom ondersteun je de (senior) bioprocess technician met hand en spandiensten. Als ondersteuner zorg je dat de cleanroom klaar is voor het gehele proces volgens de GMP-normen. Wat je zoal gaat doen is: het voorbereiden van het fabricageproces (schoonmaken en controleren van de apparatuur), het opvragen en controleren van documenten, het bekijken van logboeken en tot slot het bestellen van materialen en grondstoffen zodat deze op tijd aanwezig zijn. Onder toezicht van de bioprocess technician ga je ook cellen kweken en deze infecteren en oogsten. Dit gebeurt in een grote ketel waar je klein technisch onderhoud aan pleegt. Bij procesafwijkingen zorg je voor nauwkeurige en snelle acties.

Wat wij bieden
  • Een dynamische, interessante functie in een nog interessantere werkomgeving
  • Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Leiden, waar de producten op locatie worden geproduceerd
  • Een baan waarin je meewerkt aan de biofarmacie en aan farmaceutische ontwikkelingen
Wat wij vragen
  • Je hebt minimaal 1 jaar GMP-ervaring en je hebt gewerkt in een cleanroom of als laboratorium medewerker
  • Je hebt werk- en denkniveau mbo niveau 3. Het is een pré als je een mlo-opleiding hebt gevolgd in de richting van biotechnologie, levensmiddelentechnologie of microbiologie
  • Je bent ook in het weekend beschikbaar, je werkt namelijk met een rooster waarin je vier dagen werkt en twee dagen vrij bent
  • Je bent resultaatgericht, nauwkeurig en spreekt Nederlands en Engels
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever op het Bio Science Park in Leiden is een snelgroeiende, biofarmaceutische organisatie van biologische geneesmiddelen. Het pand is een ultramoderne GMP-productiefaciliteit waardoor je omgeving dynamisch is en daarnaast kunnen ze het waarderen als je meedenkt over de lopende processen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar