Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Hovenier Berkel en Rodenrijs Berkel En Rodenrijs

Werklocatie: Berkel En Rodenrijs
€ 2000 - € 2700 40

Omschrijving

Deze groenvoorziener denkt in oplossingen, zo vinden ze steeds manieren om de grijze, stedelijke gebieden in Zuid-Holland groener te maken. Waar geen ruimte is voor een standaard park of tuin worden parken en tuinen op daken en gevels aangelegd. Berkel en Rodenrijs wordt jouw thuisbasis, maar je komt ook op projectlocaties in plaatsen als Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer.

Vereisten

Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken met je team collega-hoveniers. Ook ben je communicatief vaardig en stel je jezelf representatief op tegenover opdrachtgevers. Je hebt een mbo-opleiding tot hovenier afgerond of hebt al enkele jaren werkervaring in het groen. Bij voorkeur ben je in het bezit van een VCA-certificaat en een rijbewijs BE. Zo niet, dan ben je bereid deze te halen.

Wat bieden wij

Voel je je helemaal op je plek bij deze groenvoorziener? Dan is er de mogelijkheid om vast in dienst te komen. Jouw werk is afwisselend en jaarrond. Je krijgt een marktconform salaris en een onkostenvergoeding. Ben je al enthousiast geworden en wil je graag kennismaken met deze werkgever? Stuur snel je cv naar ons door, dan regelen wij voor jou een gesprek.