Vacature Servicemonteur PVC Alkmaar

Werklocatie: Alkmaar
€12 - €14 / uur 40

Omschrijving

Wil jij een technische uitdaging met een hoge mate van zelfstandigheid? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Over het werk

In deze functie ga je aan de slag met PVC transportbanden. Deze worden voornamelijk geleverd in de voedingsindustrie en de agrarische sector. De ene dag ben je bezig met het voorbereiden van een order van een klant, de andere dag ben je aan het monteren op locatie. De banden worden in de eigen werkplaats in een aparte hal voorbereid. De materialen worden geleverd en samen met je collega's maak je de band op maat naar de wens van de klant. Hierbij werk je onder andere met een pers. Je werkgever biedt service van A tot Z. Nadat de band is voorbereid ga je naar de klant toe om deze te monteren, je zorgt dat alles goed afgesteld staat en test of het allemaal werkt. Je gaat pas weg als de klant tevreden is en alles goed loopt. Omdat de transportbanden intensief gebruikt worden pleeg je ook periodiek onderhoud en ga je op pad bij storingen.

Je standaard werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Eén keer per vijf weken draai je storingsdienst van donderdag tot donderdag waarbij 's avonds en in het weekend naar een klus wordt gestuurd. Uiteraard staat hier een vergoeding tegenover van €260 per week. Als je in de avond laat aan het werk bent geweest kan je de volgende dag wat later beginnen.

Wat wij bieden
  • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng
  • Een fulltime functie in een informele werksfeer waar hard en met plezier gewerkt wordt
  • Direct een contract bij het bedrijf en snel de mogelijkheid voor een vast contract
Wat wij vragen
  • Ervaring in soortgelijke functie(s)
  • Rijbewijs B is vereist, rijbewijs BE is een pré
  • VCA-basis is vereist, VCA-vol is een pré (eventueel via Luba te behalen)
  • Je kan zelfstandig werken en bent flexibel inzetbaar
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert transportbanden voor alle industrieën. Daarnaast leveren zij onderdelen uit voorraad die horen bij een goed werkend transportbandensysteem. Ook de fabricage van diverse rollen is een onderdeel van de werkzaamheden. Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat net verhuisd is naar een gloednieuw pand wat van alle gemakken is voorzien. Je komt te werken in een hechte en gemotiveerde groep waar altijd ruimte is voor een lolletje naast het harde werken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar