Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Werkvoorbereider Schijndel

Werklocatie: Schijndel
€2.500 - €3.500 / maand 38

Omschrijving

Ben jij een echte planner, een goede rekenaar met een passie om productielijnen te optimaliseren? Dan past deze vacature bij jou!

Over het werk

Als werkvoorbereider ondersteun je de hal leider bij het aansturen/bevoorraden van de productielijn binnen een productiehal. Jij gaat de producten, robots en machines leren kennen zodat jij jouw kennis kunt overdragen aan medewerkers en dat geef jou energie! Door je sociale karakter ben je dagelijks betrokken bij de meetings op de werkvloer waar de voortgang van de productie (ontwikkelingen) besproken wordt. Als werkvoorbereider ga je de manier van produceren in beeld brengen en ervoor zorgen dat de benodigde productiemiddelen beschikbaar zijn. Je gaat producten opdelen in eigen maakdelen en uitbesteden, prijzen opvragen en orders inzetten en de doorlooptijd bepalen in overleg met verkoop en bedrijfsbureau.

Wat wij bieden
  • Je start direct met een contract van het bedrijf zelf
  • Woon je buiten Schijndel? Dan worden je reiskosten vergoed
  • Opbouw van een 13de maand
  • Zeer gunstige pensioenregeling
  • Interne doorgroeimogelijkheden en/of ontwikkelingsmogelijkheden
  • Bij een 40-urige werkweek 31 vakantiedagen per jaar
Wat wij vragen
  • Mbo werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar recente ervaring in een soortgelijke functie, met voorkeur in een productieomgeving
  • Goede beheersing (lezen/schrijven/spreken) van Nederlandse taal en mondeling Engels
Over het bedrijf

Werken bij deze marktleider die matten produceert voor auto's betekent hard werken, maar ook successen vieren. Ze zijn de toonaangevende toeleverancier van slaap- en opbergsystemen aan de internationale vrachtwagen industrie. Het bedrijf doet veel aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, mensen met afstand op de arbeidsmarkt krijgen bij hen ook een kans. Er is aandacht voor ARBO-technische zaken en er is een veiligheid assistent werkzaam om te zorgen dat de werkzaamheden veilig uitgevoerd worden. De locatie is makkelijk bereikbaar met eigen vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar