Deze vacature is niet meer actief.

Vacature TIG Lasser Haarlem

Werklocatie: Haarlem
€10,21 - €12 / uur 38

Omschrijving

Heb jij ervaring met TIG Lassen? Dan kan per direct en fulltime aan de slag met het bouwen en assembleren van flitskasten.

Over het werk

Je houdt je vooral bezig met het bouwen en assembleren van flitskasten en je gaat draadbussen zetten, snijden, slijpen en inpersen. Je bent meer bezig in de richting van plaatwerker dus geen constructiewerk. De werkzaamheden voer je uit in de omgeving van de Waarderpolder/Haarlem.

Wat wij bieden
  • Een baan bij een bedrijf waar je veel kunt leren
  • Een fulltime baan waar je per direct kunt beginnen
  • De werktijden zijn van ma t/m do 07:00-16:00 uur en vrijdag van 07:00-14:45 uur
  • Verstrekking van bedrijfskleding + persoonlijke beschermingmiddelen
Wat wij vragen
  • Een afgeronde opleiding niveau 2 richting plaatwerker zou mooi meegenomen zijn
  • Ervaring met TIG Lassen en ervaring in metaal
  • Je bent leergierig en wilt graag alle kneepjes van het vak leren
Over het bedrijf

Je komt te werken bij een modern bedrijf voor de industriële plaatverwerking. Je komt terecht in een team vol vakkundige collega's die met moderne apparatuur een groot scala aan metaalproducten ontwerpt, snijdt, zet, last en afwerkt. Hierbij kun je denken aan laser gesneden signings, onderdelen voor trams en bussen, maar ook onderdelen voor boottrailers en verkeerslichten. Dit bedrijf is gevestigd in Haarlem, maar het hoofdkantoor is gevestigd in Vijfhuizen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Vmbo, Mavo, Havo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar