Vacature Monteur buitendienst Alkmaar

Werklocatie: Alkmaar
€2.200 - €2.600 / maand 40

Omschrijving

Werk je graag als monteur buitendienst door het hele land om reparaties uit te voeren en storingen op te lossen? Dan is dit jouw baan!

Over het werk

Je komt voor 8 uur aan in de werkplaats, drinkt een bakje koffie en gaat om 8 uur aan de slag. Als monteur in de buitendienst zorg je ervoor dat de werkzaamheden bij klanten van dit bedrijf kunnen doorlopen. De klanten zitten verspreid door het land en gaan vaak 24 uur per dag door, dus ook midden in de nacht kan het zijn dat je op pad moet om een reparatie uit te voeren. Uiteraard werk je afwisselend in de storingsdienst om dit op te pakken en als het mogelijk is krijg je daarna weer wat uren vrij. Je doet klussen die ver van tevoren bekend zijn, maar ook klussen die op het laatste moment binnen komen. Het kantoor geeft aan wat je die dag doet. De ene dag ben je bezig met het monteren van een nieuwe band met alle onderdelen erbij, de andere dag ben je bezig met een reparatie aan de bestaande band.

Voorafgaand aan de klus zorg je dat alle materialen gepakt worden en laad je deze in je bus. Met je collega ga je op pad naar de klus en volg je de werkinstructie van de locatie. Jullie klaren de klus en gaan weer terug naar de werkplaats. Als jullie weer aankomen in de werkplaats ruim je alles weer netjes op zodat niemand misgrijpt. Als je even geen klus hebt, help je in de werkplaats met het voorbereiden van de banden. De bedoeling is dat je om 17 uur weer klaar bent, maar als de klussen uitlopen ben je flexibel in het overwerken. Uiteraard krijg je hiervoor overuren uitbetaald.

Wat wij bieden
  • Een vergoeding van €260 per week voor storingdiensten en reiskosten van €0,19 per kilometer
  • Een fulltime functie in een informele werksfeer waar hard en met plezier gewerkt wordt
  • Direct een contract bij het bedrijf en snel de mogelijkheid voor een vast contract
  • Mogelijkheid om je VCA certificaat te behalen (via Luba)
  • Een vrijdagmiddagborrel in de eigen bar
Wat wij vragen
  • Ervaring in een technische functie
  • Rijbewijs B is vereist, rijbewijs BE is een pre
  • VCA-basis is vereist (te behalen via Luba)
  • Je kan zelfstandig werken en bent flexibel met betrekking tot je werktijden
  • Goede elektrotechnische kennis is een pre
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert transportbanden voor alle industrieën. Daarnaast leveren zij onderdelen uit voorraad die horen bij een goed werkend transportbandensysteem. Ook de fabricage van diverse rollen is een onderdeel van de werkzaamheden. Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat net verhuisd is naar een gloednieuw pand wat van alle gemakken is voorzien. Je komt te werken in een hechte en gemotiveerde groep waar altijd ruimte is voor een lolletje naast het harde werken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar