Vacature Projectleider Kleinbouw Heemskerk

Werklocatie: Heemskerk
€3.000 - €5.500 / maand 40

Omschrijving

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een topper met technische, organisatorische en leidinggevende kwaliteiten die in een prettige, collegiale werkomgeving in een gedreven en enthousiast team aan de slag gaat!

Over het werk

Je bent verantwoordelijk voor de financiële bewaking van projecten en het optimaliseren van de resultaten. Je neemt initiatieven en anticipeert tijdig problemen. Je deelt graag je liefde voor het vak en hebt een natuurlijke enthousiasmerende stijl van leidinggeven. Op dagelijkse basis ben je bezig met het deelnemen aan planontwikkeling en planvoorbereidingen en voorbereiden van de uitvoering van projecten, operationeel leidinggeven en zorgen voor een goede samenwerking tussen teamleden, onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers. Je bewaakt de voortgang van projecten en stuurt bij indien dit noodzakelijk is voor het resultaat. Je organiseert en neemt deel aan bouwvergaderingen, werkgroepen en werkbesprekingen met opdrachtgevers en onderhoudt ook contact met opdrachtgevers.

Wat wij bieden
  • Een fijn, collegiale werkomgeving in een gedreven en enthousiast team
  • Afwisselende en uitdagen projecten
  • Ruimte om jezelf verder te ontplooien en ontwikkelen
Wat wij vragen
  • Hbo werk- en denkniveau met een technische of bouwkundige opleiding
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Brede bouwkundige kennis en affiniteit met onderhoud en renovatie
  • Ervaring met projectmatig werken volgens lean- methodieken en digitale tools
  • Rijbewijs B
Over het bedrijf

Je werkt bij een modern familiebedrijf waar ze samenwerken op basis van hun kernwaarden: dynamisch, klantgericht, herkenbaar, verantwoordelijk en succesvol. En waar collegialiteit en waardering hoog in het vaandel staat.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Hbo

Van 5 tot 10 jaar