Vacature Technisch commercieel medewerker Alkmaar

Werklocatie: Alkmaar
€2.500 - €3.500 / maand 40

Omschrijving

Ben jij technisch, commercieel en ook nog communicatief vaardig en zet je altijd de klant centraal? Lees dan snel verder!

Over het werk

In de functie van technisch commercieel medewerker ben jij een specialist op technisch en commercieel gebied. Jij stelt de klant centraal en zorgt ervoor dat deze zich begrepen voelt. Om dit goed te doen heb je dan ook de gunfactor, ben je initatiefrijk, communicatief vaardig en een teamplayer. Je houdt ervan om te werken met deadlines, want als je deze behaalt weet je dat je de klant tevreden kan stellen. Jij als specialist op dit vakgebied weet dat je intern en extern met deze deadlines te maken hebt en hoe je daarmee om kunt gaan. Je vindt dit dan ook leuk en weet hier jou weg in de te vinden. Je kunt openingen zoeken, de situatie aanvoelen, begrip tonen en je weet kansen te benutten als ze zich voordoen. Verder ben jij erg technisch ingesteld en in deze markt werk jij dan ook. Dit is je op het lijf geschreven en je bent als specialist dan ook bezig op te adviseren en verkopen van producten en toebehoren aan de klanten. Je bent centraal aanspreekpunt voor commerciële en technische vraagstukken. Daarnaast verzorg je vanaf het begin de offerte begeleiding van aanbieding tot de after-sales van de opdracht. Dit doe je dan ook samen met je team en collega's.

Binnen deze functie ligt de nadruk echt op het commerciële en de techniek, je voelt je dan ook van nature verantwoordelijke voor het behalen van de omzet, marges en doelstellingen. Jij hebt continu het proces van resultaten en klanten in de gaten en weet dat ook op een resultaatgerichte manier te communiceren met klanten, leveranciers en collega's.

Wat wij bieden
  • Een mooie fulltime functie binnen een groeiende organisatie
  • Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen het bedrijf
  • Salaris conform CAO technische groothandel
Wat wij vragen
  • Je beschikt over een afgeronde technische/commerciële hbo opleiding
  • Je werkt resultaatgericht, bent commercieel en klantgericht
  • Je bent een organisatorisch en analytisch talent
  • Je kunt werken met deadlines
  • Je beschikt over uitgebreide technische kennis
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel in technische onderdelen voor verschillende branches. Denk aan de offshore, scheepvaart, automotive, proces- en chemische industrie. Er heerst een mentaliteit van aanpakken, kwaliteit leveren en samen echt een stap verder komen. Serieus werken staat voorop, hierbij wordt het lerend proces altijd gestimuleerd. Met dit bedrijf kan je de toekomst in!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Hbo

Van 1 tot 2 jaar