Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Hef-/reachtruckchauffeur Haarlem

Werklocatie: Haarlem
€1.800 - €1.800 / maand 40

Omschrijving

Voel jij je helemaal thuis op een hef- en reachtruck en ben je de komende twee maanden beschikbaar? Dan hebben wij per direct een leuke baan voor jou!

Over het werk

Als hef-/reachtruckchauffeur baan jij je weg door de paden van het magazijn. Bij dit bedrijf worden 80 tot 90% van de orders met behulp van de reachtruck gepakt. Je zorgt ervoor dat alle orders op tijd gepikt worden en daardoor op tijd bij de klanten terecht komen. Het grootste deel van jouw dag breng je door op een van deze transportmiddelen, een klein deel van de orders zal met de hand gepikt worden.

Wat wij bieden
  • Een ploegentoeslag van 9%
  • Een tijdelijke baan bij een internationaal bedrijf
  • De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdagavond. Deze werkdagen hebben 2 diensten: 07:00 tot 15:20 uur en van 15:15 tot 23:35 uur
Wat wij vragen
  • Per direct beschikbaar voor de komende twee maanden
  • Ervaring als hef-/reachtruckchauffeur
  • Je vindt het geen probleem om in 2-ploegendiensten te werken
  • Je beheerst de Nederlandse taal
Over het bedrijf

Wie wil er nou niet voor een organisatie werken die één van de grootste ter wereld is op het gebied van printen en thermisch lint? Ze zijn over de hele wereld gevestigd en jij kan aan de slag op het kantoor in Haarlem. Inmiddels bestaan zij al ruim 140 jaar en ze groeien nog steeds! Grote kans dus dat jij, zonder dat je het wist, een product van dit bedrijf in handen hebt gehad. Daarnaast werk je natuurlijk niet alleen. Je komt in een team met leuke collega's die je gelijk een warm welkom geven.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Ongeschoold

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar