Deze vacature is niet meer actief.

Vacature HR medewerker administratie Alkmaar

Werklocatie: Alkmaar
€2.744 - €3.358 / maand 32

Omschrijving

Hou jij van de administratieve kant van het HR vak? Wil jij zaken op orde te hebben en heb je graag afwisseling?

Over het werk

Als HR medewerker administratie kom je te werken in een team met een goede werksfeer, bestaande uit twee HR medewerkers en een HR manager. Daarnaast werk je nauw samen met je collega's van verschillende afdelingen. In deze functie ondersteun je je collega's met administratieve taken en ben je verantwoordelijk voor het actueel houden van het personeelsinformatiesysteem. Je gaat contracten opstellen, wijzigingen in arbeidsvoorwaarden doorvoeren, verzuimmeldingen verwerken en je ondersteunt het werving en selectieproces. Daarbij regel je activiteiten rondom verjaardagen, jubilea en andere feestelijkheden. Integriteit is hierbij van groot belang. Daarnaast denk je actief mee in het verbeteren van de HR processen en systemen. Je wordt ingewerkt door de HR manager.

Wat wij bieden
  • Een afwisselende parttime baan voor 24 tot 32 uur per week. In overleg in te delen
  • Reiskostenvergoeding
  • Een tijdelijke aanstelling voor circa drie maanden waar uitloop mogelijk is
  • Een open cultuur met ruimte voor initiatief
Wat wij vragen
  • Je hebt recente werkervaring op een HR afdeling of je kan ons vertellen waarom jouw achtergrond aansluit
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo opleiding op niveau 4 in administratieve richting
  • Je hebt kennis van verschillende computer systemen met voorkeur HR gerelateerd
  • Je beheerst MS Office
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de producent- verkoop- en serviceorganisatie (dealer) van veegmachines. Met ruim 200 collega’s is de ambitie om de klantverwachting dagelijks te overtreffen. Dit wordt gedaan door te luisteren, mee te denken, creativiteit te tonen en de handen uit de mouwen te steken. Op deze manier levert dit bedrijf haar bijdrage aan schone straten en een schone leefomgeving voor een ieder.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 1 tot 2 jaar