Vacature Vacature hovenier aanleg in Emmeloord Emmeloord

Werklocatie: Emmeloord
€ 2000 - € 2700 40

Solliciteren op vacature Vacature hovenier aanleg in Emmeloord Emmeloord

Heb je al een Moox account? Klik dan hier om in te loggen en je gegevens op te halen.


E-mailadres: *

Je hebt al een account bij Moox, klik hier om in te loggen en je CV op te halen.

Vergroot je kansen door je CV toe te voegen:

Upload je CV

Er ging iets fout met het uploaden. Controleer het bestand en probeer nog eens.

Bestand succesvol geüpload.

*.pdf, *.doc(x), *.pages toegestaan.

Motiveer je sollicitatie:

Vul in waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie

Sollicitatie versturen

Omschrijving

Je werkt voor een grote groenaannemer uit de regio Emmeloord. Ondanks dat dit een groot bedrijf is, ben je hier zeker geen nummer. Iedereen in het bedrijf is makkelijk te benaderen. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen aan de hand van cursussen en trainingen. Omdat wij deze opdrachtgever goed kennen, kunnen we je verzekeren van een fijne werksfeer en gezellige collega-hoveniers. Er is veel aandacht voor veilig en duurzaam werken. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Vereisten

Het vak als hovenier aanleg zit in je bloed! Je hebt dan ook al enkele jaren ervaring als hovenier met een hoveniersdiploma op niveau 3 of 4. Eigenschappen die passen bij een goede hovenier zijn nauwkeurig, creatief en je bent communicatief vaardig. Jij als visitekaartje van je opdrachtgever denkt mee met je klanten en geeft passend advies. Je rijbewijs B(E) en je VCA Basis heb je al behaald. Je kennis over planten en groenvoorziening is groot en je kan goed werken met machines. Woon je ook nog in de regio Emmeloord, Nagele en Urk? Dan gaat onze voorkeur al helemaal uit naar jou!

Wat bieden wij

Ben jij een hovenier aanleg of onderhoud die toe is aan een nieuwe stap? Ga aan de slag als hovenier in de omgeving Emmeloord! Je zult worden beloond met een salaris gebaseerd op en kennis en ervaring, een reis- en onkostenvergoeding en mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Verder krijg je, niet geheel onbelangrijk, 25 vakantiedagen en ga je pensioen opbouwen. We zien je sollicitatie graag tegemoet!