Vacature Sales representative media Amsterdam-zuidoost

Werklocatie: Amsterdam-zuidoost
€2.200 - €2.700 / maand 40

Omschrijving

Heb jij een commerciële instelling en oog voor interessante content? Dan is deze uitdaging iets voor jou.

Over het werk

Als sales representative media ben je verantwoordelijk voor je eigen klanten en succes. Je gaat met je commerciële instelling op zoek naar interessante onderwerpen voor het magazine. De ene dag heb je contact met een professor en de andere dag met de directeur van een bedrijf. Als spil tussen de klant, redactie en vormgever zorg je ervoor dat elke editie van het magazine weer gevuld is met interessante en prikkelende content. Tijdens je werkdagen besteed je veel tijd aan het brainstormen over onderwerpen en de insteek hiervan. Hier hoort natuurlijk ook de nodige research en marktonderzoek bij. Daarnaast is het belangrijk deals te sluiten en de relatie langdurig te onderhouden.

Wat wij bieden
  • Een leuke bonus regeling
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels
  • Telefoonplan
  • Na een proeftijd van 2 maanden, een contract voor onbepaalde tijd
Wat wij vragen
  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding
  • Je bent zelfstandig en hebt een dikke huid
  • Je bent organisatorisch sterk en kan goed coördineren
  • Je bent communicatief sterk
Over het bedrijf

Het bedrijf is een jonge groeiende organisatie in het hartje van Amsterdam. Het bedrijf maakt onder andere een magazine, online content en podcast. De offline en online content zoekt de verdieping op het nieuws en helpt de lezers inhoud en duiding te geven aan thema’s zoals duurzaamheid, zorg, carrière, technologie, finance en onderwijs. Zij schrijven over ontwikkelingen en initiatieven die onze maatschappij veranderen. De lezers worden geactiveerd door duidelijke- en herkenbare artikelen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Hbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar