Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Heftruckchauffeur Schijndel

Werklocatie: Schijndel
€1.800 - €2.500 / maand 40

Omschrijving

Steek jij graag de handen uit de mouwen en werk jij graag in een teamverband?

Over het werk

Ongeveer 80% van de werkzaamheden vinden overdag plaats, maar het kan ook zijn dat jij in de middag start om 13:00 uur en 21:00 uur klaar bent met werken. Flexibiliteit is hierin van belang, maar omdat het een klein bedrijf is wordt er echt naar je geluisterd. Jouw werkzaamheden bestaan:

  • uit het laden en lossen van goederen, pallets vervoeren met een heftruck,
  • Het bedienen van een hoogwerker en zorgen dat alles gereed staat voor levering.

Jij bent oplettend dus als je ziet dat de spanbanden niet goed zijn vastgemaakt ben jij de eerste die dit gaat oplossen!

Wat wij bieden
  • Doorgroeimogelijkheden, de mede-eigenaar is zelf begonnen in het magazijn
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot bijvoorbeeld teamleider
  • Gedurende de tijd dat je voor Luba werkt, krijg je wekelijks uitbetaald
  • Een leuke afwisselende baan, 2 ploegendienst is wenselijk maar geen must (09:00 t/m 17:30 en 13:00 t/m 21:00)
Wat wij vragen
  • Je hebt affiniteit met techniek
  • Je vindt het geen probleem om af en toe in de weekenden/avonden te werken
  • Je bent gemotiveerd om te leren
Over het bedrijf

Je komt te werken in een klein bedrijf waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat, zowel van de medewerkers als het bedrijf zelf. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het leveren van machines voor de werktuigbouwkunde en installatietechniek. Iedereen helpt elkaar mee en zo wil de eigenaar het ook houden. Het liefst doen ze alles zelf, ze verlenen de beste service voor hun klanten! Samen met het team gaan jullie het gehele proces coördineren van vertrek tot levering van machines op elke locatie.

Hun bedieningsgebied betreft voornamelijk Spanje en Portugal, maar daarnaast organiseren zij ook expeditie en transport in de rest van Europa en daarbuiten. Hun motto is: U roept, wij voeren uit! Als je hier komt werken hangt er een familiesfeer! De eigenaar schroomt niet om te helpen als het druk is in de loods en vrijdagmiddag is het een grote feest!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar