Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Logistiek medewerker Schijndel

Werklocatie: Schijndel
€1.900 - €2.500 / maand 40

Omschrijving

Heb jij ervaring in logistiek en weet jij de goederenstroom van A tot Z optimaal te begeleiden?

Over het werk

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het optimaal afwikkelen van de interne goederenstroom. Je draagt zorg voor het beheer van alle aanwezige artikelen in het magazijn en zorgt voor een juiste identificatie en registratie van goederen. Je taken bestaan o.a. uit het in ontvangst nemen en beheren van materialen. Je gaat orders verzamelen, gereedstaande goederen laden met een heftruck en labelt en scant de goederen. Het magazijn houdt je op orde en je verwerkt de benodigde administratie.

Wat wij bieden
  • Reiskostenvergoeding wanneer je buiten Schijndel woont
  • Opbouw van een 13de maand
  • Interne doorgroeimogelijkheden en/of ontwikkelingsmogelijkheden
  • Bij een 40-urige werkweek 31 vakantiedagen per jaar
  • Na het doorlopen van jouw uitzendcontract +/- 6 maanden ligt er een arbeidsovereenkomst voor jou klaar bij het bedrijf zelf
Wat wij vragen
  • Mbo werk- en denkniveau
  • Ervaring met de heftruck is belangrijk. Daarom heb je bij voorkeur een geldig certificaat
  • Minimaal 2 jaar recente ervaring in een soortgelijke functie, met voorkeur in een productieomgeving
  • Goede beheersing (lezen/schrijven/spreken) van Nederlandse taal en mondeling Engels
  • Je bent flexibel ingesteld en bereid tot overwerk wanneer nodig
Over het bedrijf

Werken bij deze marktleider die matten produceert voor auto's betekent hard werken, maar ook successen vieren. Ze zijn de toonaangevende toeleverancier van slaap- en opbergsystemen aan de internationale vrachtwagen industrie. Het bedrijf doet veel aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, mensen met afstand op de arbeidsmarkt krijgen bij hen ook een kans! Er is aandacht voor ARBO-technische zaken en er is een veiligheid assistent werkzaam om te zorgen dat de werkzaamheden veilig uitgevoerd worden. De locatie is makkelijk bereikbaar met eigen vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar